- 19 Mart 2014
- 29.535
- 30.956
- 2.718
Piri hariç şu uruguaylı dışında herkese küfür ederiz.Birazda ona küfür ederiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Piri hariç şu uruguaylı dışında herkese küfür ederiz.Birazda ona küfür ederiz
Götze gelmesin işimiz olmazgötzeee
Zeki uzundurukan parmanin kondisyoneri morelli diye bi herifle anlaştığımızı söyledi
kaç yaşındaEkli dosyayı görüntüle 88225
Güzel bonservisi elinde
Donk’tan 2 yaş büyük hocam oynar dahakaç yaşında![]()
Lige morelli başlayacağız o vakit inşallahZeki uzundurukan parmanin kondisyoneri morelli diye bi herifle anlaştığımızı söyledi
Bir kere tuttur be uzundurukanEkli dosyayı görüntüle 88225
Güzel bonservisi elinde
Uğurcan 22 m euro sheffield ta
Uğurcan 22 m euro sheffield ta
balotelli bedelsiz
Takim kurulacak oyuncu xavi degilse modric degilse 6 numara uzerine takim kurmam Uzerine takim kuracagim oyuncu ofansif orta saha olur seri uzerine oyun kursak nolur en cok oyunu hizlandirip pas oyununu cabuklastirir bu ozellik icin bu kadar yatirima gerek yok bana talisca snejdeir ver onlar uzerine takim kurayim direk skora etki eder asistin astinin asisti icin yatirim asla yapmamBu sene denediler, ve orda fazla is yapmadi. Bu adam kalirsa 6 No olarak oynamali ve tüm takimi bu adama göre kurmaliyiz. Bizde o para yok diye kalmasini istemiyorum.
Henderson çok iyi kaleciydi ama bonservisi Manu'da. Kiralık olarak Sheffield United da oynuyordu.bunlar ne yaptı kaleciyi united mı aldı
28 yasinda kimse yatmaya gelmez 32 33 yasinda olsa sana katilirdim gotze sakatlik yasamazsa ligin icinden gecer uzerine takim kurulacak adam gotze dirGotze yatmaya gelir.
1.5 milyonbedelsiz = 5 mio maaş