- 1 Mayıs 2018
- 57.830
- 48.604
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizden uzak allaha yakin olsun belhandaşfas kralı çöl kaplanı allahın aslanı
Bu adam Kayserispor’a yakınlığıyla biliniyor muhtemelen kiralama + zorunlu opsiyonla Mensah transferini bizimkiler bitirecek gibi gözüküyor artık kadroları yaparken seri yerine Mensah koymaya başlamak lazım
yeni gelecek olanlar avrupadan gelecegi icin hazir gelir yeterki bizim buyukbaslar kondisyoner ile baslasin akbaba kilinc feghouli kalacaksa belhanda feghouli lyundama marcao daga degil evereste ciksinlar kondisyoner icin kufur etsinler yoksa bu sezonda iskence olurGeçen sene dağa çıkardılar topçuları yarısından fazlası altyapıydı. Kampa yetiştirmek de lazım o da yönetime kaldı artık
katılmıyorum rtaşBizden uzak allaha yakin olsun belhandaş
Kamp göremeyeceklerKerem
Bartuğ
Emin Bayram
Işık Kaan
Erkan Süer
Atalay
Yunus
Ali Kol
Süleyman Luş
Bu gencolar belli ki kampa gidecekler.
Takima katilirlar sonraKamp göremeyecekler
Bu adam Kayserispor’a yakınlığıyla biliniyor muhtemelen kiralama + zorunlu opsiyonla Mensah transferini bizimkiler bitirecek gibi gözüküyor
bu olur muÇok iyi bir kesici 6 numara bulursak Mensah baya 8 numara da dinamizm katar
O sayfa benim değil dedim fasdash1parcatransfer istiyoruz çok mu zor!
Olabilir. Renktaşimiz kampa katilacaklar herhal deyince şey yaptimTakima katilirlar sonra
Gelsin gelsin de maaş da önemli. Madem yatırım yapıyoruz satabilelim sonrasında.