Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bordeuxya yakin kaynaklar diyor hem de.fatih hocanin firsat transferi dediklerinden

Ligin uzunluğu ve bu seneki durum düşünülürse atletik bir takım kurmak gerektiği zaten malum. Omar Mariano'ya kıyasla atletik bir adam Kalu desen Feghouliye kıyasla atletik. Orta sahaya da atletik adamlar gelmeli bakalım ne olacak.

Gerçi Arda transferi bu argümanı çökertiyor ama. Adam atletikliğe tepki olarak doğmuş. Tıpkı altyapıdan çıkan Sabri, Emre, Semih ve diğer hiç bilemediğimiz topçularımız gibi.

Acaba bizim altyapı atletikliğe tepki olarak mı kurulmuş??

Hoffenheim istemiyordur bence.

Bebou, Skov, Adamyan ve Brun Larsen var onlarda kanat oyuncusu olarak. Biz istiyorsak aliriz onu.

Bu sezon seyircili mi olacak maclar acaba, kombine satislari cikti mi

Mensah işi çözülür merak etmeyin.
Onu şimdiden Galatasaray Oyuncusu olarak görüyorum.

Yanındaki MC sırf ofansif değil, çift yönlü olmalıdır. Seri uymaz oraya, Net.

Terim'in kafasında daki planı:

_______DMC
____MC____Mensah

Transfer Istihbarat Şefi

Bu sezon seyircili mi olacak maclar acaba, kombine satislari cikti mi
Nihat Özdemir: "Hedefimiz tam kapasitede olmasa bile düşük kapasitede seyircili oynatmaktır. Yüzde 30 olur, 40 olur; bu önemli değil. Seyircili futbol daha güzel”

defans 10/10
hücum 7/10

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence biraz tam tersi.

UEFA maçında gördüğüm kadarıyla defansta bazen uyuyor. Direk hamle hatası yapmadı ama ofsayt çizgisini vs bir kaç pozisyonda bozan adamdı. İleriye çok koşu attığı için son 15 dk vs geri dönüşlerde çok zorlandı.

Hücumda ise çok daha iyi. Tabi iyi demek topla müthiş bir uyumu var Mariano'dan iyi demek istemiyorum. Bana göre günümüz futbolunda ki en önemli özelliği sahip. Adam bek olmasına rağmen büyük bir cesaretle gol bölgesine koşu atıyor ve rakip bekler kanat oyuncusunu takip ettikleri için acayip alanlar buluyor. UEFA maçında bu şekilde en az 5 pozisyon oldu 3'den gol pozisyonu çıkardı. Bence çok önemli bir detay TR'de bu özellik acayip işimize yarayabilir. Feghouli kalırsa kendisi çizgi kanat oyuncusu olmadığı için Omar ile değişik, rakipler için ise çok tehlikeli bir uyum olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt