Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.178
- 20.350
- 2.973
Sosa değil, Sneijder gelsin yahu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah ah o serefsiz fazla uzdu.son gun lemina heycani iyiydi,nzonziye de sevindim ama soru isaretiydi ikisi de geldiginde.biz isimlerine baktikgecen sene banegayı alabilmiş olsaydık bu sene böyle işler peşinde koşmazdık
Transfer yazan adamin her mac 15 km kosmasi lazim
o boşluk bakesetas
Lerma ve naingolana da takar insallahbu arada hoca mensahı takmış görünüyor taktiysa biter o iş fakat hangi bölgede oynatacak cözemedım
Sosa gelsin diyenler bilmiyor da sen mi biliyorsun futbolu ?Twitter'da hiçbir futbol bilgisi olmadan popülizmin peşinden giderek Sosa gelsin olm manyak tobcu diyenleri görüyorum![]()
Klasik yav, forumda değişmeyen zihniyet buYav burada 1 sene boyunca sosa için şöyle oyuncumuz yok Bu adamın ts de ne işi var yazıldı sürekli bize ismi çıkınca auwwwwww haber yalan o ayrı bir şeyde bi tutarlı olun arkadaş..
İşte aklıselim 1 yorum. İmkan varsa tabiiki genç gelmeli ama bence stoperler satılmadığı sürece bonservis girdisi sağlamamız çok zor.Sosa şu haliyle bile çöphanda denen el freninden katkat iyidir ama o bölgeye daha genç biri gelse iyi olur
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Heinz ile ikisi bir değil ki ama Fatihciğim.Aklima sirf orta acsin diye alinan Marek Heinz geldi.Benzer isler
heSosa geleceğine Bartuğ oynasın 2 sezona acayip topçu olacak