Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Villarreal opsiyonsuzBunu bir takıma verdiler galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Villarreal opsiyonsuzBunu bir takıma verdiler galiba.
Çocuk ticareti gibi görüyorlar G.Amerika dan Avrupa'ya getirdiklerinde. O yüzden ceza aldılar.Iyi de sozlesmeyi 16 veya 17 yasinda imzaladi. Bazi takimlar sirf alt yapi oyuncularini izinsiz aldi diye ceza yemedi mi?
villarreal haberi gördüm kesin mi bilmiyorum gerçi bizimkilerin haberi bile yoktur..Bunu bir takıma verdiler galiba.
Bu adama göre Valencia gelmişti de şu ikisi bi gelse...
Yahu imkansiz. O zaman Emin Bayram simdi istedigi takima gidebilir mi? FIFA sadece 18 yasindan once en fazla 3 senelik anlasma izni veriyor. FIFA'nin belirledigi kurala kim karsi gelecek? O zaman Mustafa Kapi Ocak ayinda baska takima imza atabilirdi. Sozlesmesi bu yaz bittiÇocuk ticareti gibi görüyorlar G.Amerika dan Avrupa'ya getirdiklerinde. O yüzden ceza aldılar.
Bu adama göre Valencia gelmişti de şu ikisi bi gelse...
Toplamda gecen sezon 42 mac 11gol 12 asist. Yasli dedigimiz sosa 42 mac yapmis....Daha iyi rating alan da yokmuş diğer mevkilerde de.
18 yaşına kadar evet en fazla 3 senelik imzalanıyor ama profesyonel sözleşme değil bu. 18 yaşında imzalayabiliyor sadece profesyonel sözleşme.Yahu imkansiz. O zaman Emin Bayram simdi istedigi takima gidebilir mi? FIFA sadece 18 yasindan once en fazla 3 senelik anlasma izni veriyor. FIFA'nin belirledigi kurala kim karsi gelecek? O zaman Mustafa Kapi Ocak ayinda baska takima imza atabilirdi. Sozlesmesi bu yaz bitti
Tıfıl sağbeklerden bikmiştim..Ekli dosyayı görüntüle 88309