Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Mensah'a %15 kalmışşşşşşşşş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pazar günü tatil desek çarşamba günü %100 oluyorMensah'a %15 kalmışşşşşşşşş
Aynen öyle.o bölgeye transfer yapıp 10 numarayı da hemen vermek lazım.1 sene oynamamayı göze alamayıp paşa paşa gider ama bizim beceriksiz yönetim becerebilir mi ondan emin değilimBelhandayi o zaman U19 la calistirma ve tribüne oturtma zamani gelir. 1 sene top oynamadigi an, artik araplar bile 3 milyon maas önermez buna.
Fransaya 500 bin net maasla dönersin o zaman apaci.
Gayet mantıklı bir yorum.Pazarlığı direk Atletico ile mi yapıyoruz acaba belki Kayseri siz anlaşın demiş olabilir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
DüşünsenizeBelhandayi o zaman U19 la calistirma ve tribüne oturtma zamani gelir. 1 sene top oynamadigi an, artik araplar bile 3 milyon maas önermez buna.
Fransaya 500 bin net maasla dönersin o zaman apaci.
Ondan mi sizler serdar azize feryat ederken sampiyonluk yolunda risk alip marcao ve luyindamayi aldirdi o adanali,ondan mi 18 yasindaki brumaya 12 milyon euro verdirdi o adanali?ondan mi siz luyindama kraalll,marcao city ayarinda defans diye yorum yapiyosunuz...fatih terim daha cok sampiyonluk yasatacak,izlemeye devam edinTs scout transferi yapıyor gene bizdeki vizyon terkler mensah peşinde koşuyorlar hala bunlar akıllanmaz rizeli ve adanalı
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana gayet inandırıcı geldi. Şu anda haberi teyit ettirmeye çalışıyorum.

Kaç mbit ile iniyor .az önce 85 di hızlı iniyorAldım duyuma göre Mensah 87% bitmiş
Transfer Istihbarat Şefi