Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal Pikachu..Ondan mi sizler serdar azize feryat ederken sampiyonluk yolunda risk alip marcao ve luyindamayi aldirdi o adanali,ondan mi 18 yasindaki brumaya 12 milyon euro verdirdi o adanali?ondan mi siz luyindama kraalll,marcao city ayarinda defans diye yorum yapiyosunuz...fatih terim daha cok sampiyonluk yasatacak,izlemeye devam edin
Dun 80%den bugun 85% cikmis. Hesaplamalara göre 3 gun sonra bizdeMensah'ın Galatasaray'a transfer olacağını düşünüyorum..,İhtimal %85
[ via @tanerkrmn ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O mactan sonraki yorumlarida hatirliyorun forum Kimse begenmemisti takimi cok pozisyon verdik diye .Bu insanlar nasil bu kadar balik hafizali olabiliyor yav
Daha 6 ay önce oynanmis maci mi unutmuslar
Böyle tipler iste yönetimi ve fusbalcilari elestiriyor
Bu isten para kazanan yorumcularin cogu da hatirlamiyordur belki bu maci
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
bu utkucan denen herifin odu kopuyor fotograflarda mavi gozlu oldugu belli olmayacak diye.
Emre transferinde son anda bir sorun çıkmaz inşallah.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kampın ilk gününe 6 numara yetişmesi gerekiyor ama 6 numaradan ses seda yok![]()
Hersey oyuncu da biter renktas. Kari gibi gotun basin oynuyorsa, fazla para almak icin Galatasarayli da olsan Fenere gidersin.
Hersey oyuncuda bitiyor. Emre Belezoglu besteler yolluyormus da, Mert hakan ikna falan olmus.
Beste ile oyuncu ikna olacağı yalanına kendi taraftarıda ikna olmamıştır. Parayı bastılar aldılar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu sekılde alper 7 tarık 3-4 milyona gidiyor işte. ederinden fazla para verirsen batarsın.

Marcao beğendiğim bir oyuncu değil avrupa maçlarında gördük üstelik bu oyuncular bedavaya gelmedi sen bana bunları sayarsın ben sana nice bıraktığı enkazlarıOndan mi sizler serdar azize feryat ederken sampiyonluk yolunda risk alip marcao ve luyindamayi aldirdi o adanali,ondan mi 18 yasindaki brumaya 12 milyon euro verdirdi o adanali?ondan mi siz luyindama kraalll,marcao city ayarinda defans diye yorum yapiyosunuz...fatih terim daha cok sampiyonluk yasatacak,izlemeye devam edin