Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina bizden 2 milyon alıyordu. Bjk bu parayı öder herhalde. Üzücü olur.

diagne satilmazsa sans verilmeli. curutup ondan sonra niye satamiyoruz diye zirvalamak yerine bir sekile faydalanmak lazim. abartildigi kadar kotu biri degil - sadece biraz psikopat.

Oyuncuya instadan hakaret etmek nedir allah aşkına.
Yav o hakaretleri eden de aptaldır ciddiye alan da. Sosyal medya ergenlerin meskeni olmuş. Madem zoruna gidiyor her söylenen o zaman kullanma. Bitiremezsin bu ergenleri. Reel ortamda birbirlerinin yüzüne “ananı ...” deyip gülüp geçen tipler sosyal medyada futbolcu siysetçi cartçı curtçu tanımaz herkese saydırır be saydırıyorlar da

Yeni uygulama mı.sürekli kullanıyorduk.ayrıca bizim topçu değil diye kullanmakta beis görmedim.
2 hafta öncesine kadar bizim topçumuzdu. Ayrıca gelecek sezon bizde oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. O yüzden bu formayı terletmiş isimlerle diğer isimleri aynı kefeye koymayalım.
Yeni uygulama değil ancak forumda hoş bir görüntü olmuyor neredeyse 2-3 mesajdan biri bi futbolcuya hakaret

Seri gelecekse leminaya gerek yoktuki zaten. Seri gelmeyecekse de leminaya güvenemeyiz. O bolgede bize bunlardan birinin yanina rakibinin kanini icmek için namusunun serefinin vede haysiyetinin ustune yemin etmis nefes aldigi her an susuzluk ceken ruh hastasi bi oyuncu lazim

Yav o hakaretleri eden de aptaldır ciddiye alan da. Sosyal medya ergenlerin meskeni olmuş. Madem zoruna gidiyor her söylenen o zaman kullanma. Bitiremezsin bu ergenleri. Reel ortamda birbirlerinin yüzüne “ananı ...” deyip gülüp geçen tipler sosyal medyada futbolcu siysetçi cartçı curtçu tanımaz herkese saydırır be saydırıyorlar da
Hakikaten yorumları veya DM kapatabilir çok rahatsız oluyorsa

Beşiktaş'ın bu yıl gözünün önünde izlediği Lemina'ya yatırım yapacak kadar şaşkın kişilerce yönetildiğini sanmıyorum.

Seri gelecekse leminaya gerek yoktuki zaten. Seri gelmeyecekse de leminaya güvenemeyiz. O bolgede bize bunlardan birinin yanina rakibinin kanini icmek için namusunun serefinin vede haysiyetinin ustune yemin etmis nefes aldigi her an susuzluk ceken ruh hastasi bi oyuncu lazim
le MINA ve seriyi denedik olmadi
zorlamaya gerek yok bence
hele le MINA hic bi yok oynamadi

getir orada iki yeni kiralik osman abi

biri LERMA olsun digeri kiralik olmasa bile bonservisi elinde olabilir en kötü ihtimalle bir farklilik olur gecen seneye göre

Ben joker futbolcu sevmiyorum. Mevkisiz futbolculara joker futbolcu dedikleri için olabilir bu durum. Sinan Gümüş örneğin. Sağ açık mı? Değil. Sol mu? Hiç değil. Santrafor mu? Eee bizde gördük ki o da değil. Ee o zaman ne ulan bu adam? Futbolcu tamam da joker diye yutturuyorlar yıllar boyunca mevkisiz futbolcuları. Donk mesela joker gerçekten. Stoper de oynayabilir yeri gelince ama asıl mevkisi olmalı bir futbolcunun joker olabilmesi için. Donk 6 numara ile bu durumu kurtarıyor çünkü 6 numara asıl mevkisi ve stoperde de kullanabiliyorsun. Buraya şuradan geldim. Jimmy Durmaz ve Belhanda gibi futbolculardan illallah geldi. Jimmy Durmaz ne oynar arkadaşlar bana bir söyleyin. Sağ kanat/açık oynayamıyor. Sağ iç de oynayamıyor. Eee o zaman neremize sokacağız biz bunu. Adem de bize ilk geldiğinde bu durumdaydı. Sol forvet mi yoksa santrafor mu belli değildi ama santrafor bölgesinin asıl mevkisi olduğunu pandemi öncesinde bize gösterdi. Ömer Bayram da şu anda bu duruma yakın ama sol içten başka yerde oynadığı zaman performans olarak hiç bir şey veremiyor takıma. Bu yüzden sol iç diyebiliriz Ömer'e. Sol bek ve sol kanatta da çok zorlanırsan oynatırsın işte.

Bu yüzden ben Jimmy Durmaz'ın gönderilmesi taraftarıyım. Aynı şekilde 8'e koysan olmaz 10'a koysan gönül razı olmaz Belhanda'nın da gönderilmesi taraftarıyım.

Son düzenleme:
mustafa_sarp_oradan_da_kvuldu_h9617.jpg

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Harbi bi de Nzonzi vardı. 3ü de 6 numara oynayan farklı özelliklere sahip oyuncular. Bunlardan biri ağzına kadar yüklü ofansif bi ortasaha olsaydı bu aene çok farklı olabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt