Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamil Jóźwiak
IMG_1743.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız Kalu ile birlikte gelirlerse zaten ikisi de iki kanatta oynayabiliyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben 2 tane yabancı kanat alabileceğimizi düşünmüyorum. Halihazırdaki yabancı sayımız zaten ortada. Bu sayı daha da düşecek seneye.
Ek olarak, sol kanat adamı tutup da sağ kanata atıp aynı performansı bekleyemezsin. O anca bilgisayar oyunlarında olur.
Garry, Bruma, Onyekuru... Hepsi sağ kanatta da oynamış ama orjinleri olan sol kanatta parlamış oyuncular.

Hocam Jimmy, Ömer’i izledin tamam da daha Oğulcan, Kerem gelmeden çöp ilan etmişsin. Sakin olalım daha açıklanmadı bile adamlar. Bir oynasınlar görelim.
Ogulcan rizede kadroya giremedi keremse acik alan oyuncusu alt lig oyuncusu ne bekliyorsun girip sana macmi alacaklar cok optimist gordum seno gercekcilik her zaman iyidir klubede paptya fali gibi oyuncularla yaya kaliriz

Hem Kalu Hem Jozwiak lüks olur.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanırım Jozwiak haberinin kaynağı Türk basını Yiğit. Bizim Galatasaray muhabirleri de bizden fazla bir şey bilmedikleri için haberin yalan olma ihtimali çok yüksek.

Zaten Jozwiak 2 senedir takımında ilk 11 oynayan bir çocuk. Biz yeni duyduk adını da bayadır bilinen bir çocukmuş. Bundesliga’ya transfer olur 99%.

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Welinton, son detayları görüşmek için bugün saat 16:00'da İstanbul'a gelecek. (A Spor)

kanat ve ön libero zenci olurken 8 numara 10 numara ve forvetimiz beyaz ırktan olmalı diye düşünüyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt