Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.761
- 20.940
- 2.233
Polonyali dehset oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim bu net ücreti brüt maaşı değil cavani 11 istiyor denmişti çoğu takımdan%50 si vergiye gidiyor portekizde.
Söyle soyliyim gelirse iyi oyuncu aldık
Ben 2 tane yabancı kanat alabileceğimizi düşünmüyorum. Halihazırdaki yabancı sayımız zaten ortada. Bu sayı daha da düşecek seneye.Yalnız Kalu ile birlikte gelirlerse zaten ikisi de iki kanatta oynayabiliyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o en azından messiye benziyordu tip olarakJozwiak izledim aklıma hajrovic geldi nedense
Galatasaray, Kamil Jóźwiak için Lech Poznan'a 2 milyon €'luk resmi teklifte bulundu. [Przeglad Sport PL]
Herta BSC istiyor!
Ogulcan rizede kadroya giremedi keremse acik alan oyuncusu alt lig oyuncusu ne bekliyorsun girip sana macmi alacaklar cok optimist gordum seno gercekcilik her zaman iyidir klubede paptya fali gibi oyuncularla yaya kalirizHocam Jimmy, Ömer’i izledin tamam da daha Oğulcan, Kerem gelmeden çöp ilan etmişsin. Sakin olalım daha açıklanmadı bile adamlar. Bir oynasınlar görelim.
Sanırım Jozwiak haberinin kaynağı Türk basını Yiğit. Bizim Galatasaray muhabirleri de bizden fazla bir şey bilmedikleri için haberin yalan olma ihtimali çok yüksek.
Net 9 milyon euro ise 20 milyon euro çıkar benficadan.Kardeşim bu net ücreti brüt maaşı değil cavani 11 istiyor denmişti çoğu takımdan
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi