Berk Özkaya
Sarı Üye
- 23 Aralık 2013
- 526
- 327
- 933
Kamil zaten Polonya milli takımına kadar yukseldi bize kaptiracaklarını sanmam ama supriz hamleler bekliyorum özellikle orta sahaya...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Optimist değilim. Oğulcan gelip şov yapacak, Kerem herkesi ipe dizecek demedim. Gelsinler oynasınlar destek olalım bir görelim dedim.Ogulcan rizede kadroya giremedi keremse acik alan oyuncusu alt lig oyuncusu ne bekliyorsun girip sana macmi alacaklar cok optimist gordum seno gercekcilik her zaman iyidir klubede paptya fali gibi oyuncularla yaya kaliriz
Bende adami besiktas macinda izledim tamamen acik alan oyuncusu oyun sikisip alan daraldiginda ayaginda top tutamaz insallah ben yanilirim bence kampta denenip oynatma garantisi ile kiralanmaliBu kerem akturkoglu sanki sürpriz bir şekilde formayı kapacak gibi geliyor.. adamı bildiğimden değil tamamen hissiyat epi topu 2 maçını izledim ..
Renktaş kaynak Polonya basını. Türk gazeteciden de teyit etmişler. Yani yalan olmama ihtimali yüksek.Sanırım Jozwiak haberinin kaynağı Türk basını Yiğit. Bizim Galatasaray muhabirleri de bizden fazla bir şey bilmedikleri için haberin yalan olma ihtimali çok yüksek.
Zaten Jozwiak 2 senedir takımında ilk 11 oynayan bir çocuk. Biz yeni duyduk adını da bayadır bilinen bir çocukmuş. Bundesliga’ya transfer olur 99%.
Tamam gelsinlerde klubede bu tarz adamlarla gecen sene gorduk jimy durmaz sekidika taylan sokacak oyuncu bulamadik yedekte gercekten saglam adamlar olmali bu cocuklar bizde tr kupaso haric oynayamaz bunu gormek icin biraz gercekci olmak lazim dakika 60 skor 0-0 klubeye bakiyorum ogulcan kerem heycanlanmiyorum sinan gumus bile girerken aha belki gol atar diyordum klubeden emre kilic feghouli akbaba veya iste kalu gibi adamlar olmali yoksa 60 macta taklaya gelirizOptimist değilim. Oğulcan gelip şov yapacak, Kerem herkesi ipe dizecek demedim. Gelsinler oynasınlar destek olalım bir görelim dedim.
Tamam hocam zaten transfer sezonu başlayalı 1 hafta olmadı. Daha as kadro tamam değil. Bekleyelim görelim kimleri alacağız neler yapacağız. 60 maç oynayacağız bu sezon çok geniş bir kadro lazım. Altyapı bile oynayacak.Tamam gelsinlerde klubede bu tarz adamlarla gecen sene gorduk jimy durmaz sekidika taylan sokacak oyuncu bulamadik yedekte gercekten saglam adamlar olmali bu cocuklar bizde tr kupaso haric oynayamaz bunu gormek icin biraz gercekci olmak lazim dakika 60 skor 0-0 klubeye bakiyorum ogulcan kerem heycanlanmiyorum sinan gumus bile girerken aha belki gol atar diyordum klubeden emre kilic feghouli akbaba veya iste kalu gibi adamlar olmali yoksa 60 macta taklaya geliriz
TatildelerEmre Kılınç’ın Kap gelmeme nedeni nedir beyler bilen var mı ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dogrusun kardesim elinde iki klube olmali ama ilk klubenin cidden kaliteli olmali turk oyuncu eksigimiz var halen iki uc tane iyi turk lazim maalesef yerli oyuncu kalmadi bu konuda gec kaldikTamam hocam zaten transfer sezonu başlayalı 1 hafta olmadı. Daha as kadro tamam değil. Bekleyelim görelim kimleri alacağız neler yapacağız. 60 maç oynayacağız bu sezon çok geniş bir kadro lazım. Altyapı bile oynayacak.
bize vermezler onu fazla hayal kurmayalımBartosz bialek keşke ona da yapışsak 4m falan biterdi ama Allahın cezası ffp var
Yerli oyuncu konusunda evet alınabilecek adamları aldık. FFP var para yok. Altyapımıza da güvenmek durumundayız. Bakalım hayırlısı ben umutluyum bu sezondan. Ligde yine Trabzon ve Başakla yarışacağız gibi geliyor.Dogrusun kardesim elinde iki klube olmali ama ilk klubenin cidden kaliteli olmali turk oyuncu eksigimiz var halen iki uc tane iyi turk lazim maalesef yerli oyuncu kalmadi bu konuda gec kaldik