Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao ve luyindamanin sozlesmelerinin uzatilmasi lazim yoksa onlar da 3e 5e gidecek gelecek yillar

Dransfere ara verip birazda guneslenelim

IMG_20200809_143444.webp

Daima derim...

Doğu Avrupa ve Balkan (DAB) pazarına daha sık dalmamız şart.

- Yetenkli oyuncuları var
- iş ahlakı daha iyi (bknz. Mahreb)
- ucuz bir pazar

Transfer Istihbarat Şefi

Sol kanat: Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu
...
Biri Anadolu takımından ilk defa büyük takım yapacak, diğeri zaten alt lig oyuncusu, daha süper ligde dakikası yok.

Bu rotasyona nasıl tamam diyebiliyorsunuz? Bence kesinlikle bir sol kanat oyuncusu daha alınmalı. Emre 2, Kerem 3. opsiyon.
Bence emre kilinc, engin baytar rolunde oynayabilir. Stillerini benzetiyorum biraz

Kanat için adı geçenlere yeni bir isim eklenmiş oldu
Kamil-Kalu-Musaba-Bruma-

muşamba transferi olursa ilginc olur

daha önce benzer profilde bir oyuncumuz olmadi

2 gündür avustralya ligi maç özetlerine bakıyorum, açık ara dünyanın en yumuşak ligi olduğuna karar verdim. Kondisyonu olan ve üst üste 2 çalım atabilen adam kral olur orada. Bu adamlar İngiliz kökenli değil mi yav?

4-2-3-1 oynayalım. En sevdiğim diziliştir. He 2011-12 sezonu gibi bir futbolcu kadrosu oluşursa 4-4-2 olsun tabii ama zor gibi. 4-2-3-1 olarak düşünürsek Arda ve Emre Akbaba 10'da mı oynar sizce? Çünkü kanat isimler atılıyor sürekli ortaya. Emre Kılınç'ın da geleceğini düşünürsek Arda sol kanat için düşünülmüyor belli ki. Emre Akbaba Belhanda giderse 10 numaralı formayı da geçirir sırtına bence. Fişek gibi bir sezon geçirecek bence Emre ve kısmen Arda.

Bizim kondisyoner kim olacak acaba ya da olacak mı? Yeni yetme Yasin K. denilen herife takımı emanet edecek kadar kafayı yememişizdir diye umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt