Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamil bana kaludan daha yetenekli gibi geldi

Muslera
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Kouyate
Mensah Seri
Kamil Falcao Emre

Deli dehşet işler yapar

Mensah'ın maçlarını izliyorum arada. 2017-2018 Alanya maçına denk geldim Emre Akbaba her yerden roket gibi şutlar çıkarıyor. Bize gelince çok azalıyor bu şutlar. Büyük takım seviyesinde daha çekiniyor oyuncular herhalde. Taraftar "auuv" demesin diye.

Mensah'ın maçlarını izliyorum arada. 2017-2018 Alanya maçına denk geldim Emre Akbaba her yerden roket gibi şutlar çıkarıyor. Bize gelince çok azalıyor bu şutlar. Büyük takım seviyesinde daha çekiniyor oyuncular herhalde. Taraftar "auuv" demesin diye.

mensah belhandadan faydalı olur mu acep

anadolu takimlari bu adami kacirmamali

mensah belhandadan faydalı olur mu acep

Mensah ile Osmanlıspor dönemi N'diaye çok benzeşiyor. Ndiaye de Osmanlıspor'da iyice hücumcu olmuştu geri gelmiyordu. Ama topla yardırıyor iyi şut çekiyor ve gücü nedeniyle mücadeleden çekinmiyordu.

Mensah da öyle. Şu an Kayseri'de vurdumduymaz ama Galatasaray görünce eğer hedefi varsa bir sene uçar kaçar ve iyi paraya satarız. Ama Diagne gibi manyağın teki de çıkabilir risksiz bir transfer değil.

5D26694A-CC07-455B-B154-676A1839D516.webp

Emre Kılınç neden açıklanmıyor
İnsan kıllanmıyor değil
Hadi Mert Hakan a karaktersiz falan dedik
Emre Kılınç ıda kaptırırsak sorun bizde demekki. Bunun izahı olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt