Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer döneminin kalitesini benim için gidenler belirliyor hala bütün sözleşmesi devAM eden çöpler kadroda malesef bu seneden hiç umudum yok

Bu elemanı yazın kenara. Fm2020 de elit forvet olmuştu 4 yıl içinde takımda 195m avroya İntere satmıştım

Böyle genc oyunculara kimse itiraz etmez. En basta maas butceni cok düşürursun. Kötü ciksa bile genc oldugu icin talibi cikar falan.
eldekileri de değerlendirmek lazım rts. ben inatla yunusun olacağını düşünüyorum ve atalayın da şans bulması lazım.

Satamıyoruz ki alalım. Yoksa plan program belli. Teklifler var görüşmeler var. Para yok, giden yok.
O zaman cikip durumu taraftara anlatacaksin ts gibi alabiliyorsan 300e 500e trqnsfer yapip alt yapi oyunculari ile devam edeceksin. Kampin son gunu buyuk lig artiklariyla yine sampiyon olamazsin ustune batarsın

Polonyalilarin mevzusu nedir gundeme neden bi anda bonba gibi dustu? Ciddi mi olay bu sefer?
Hep boyle oluyor arkadas bir veya bir kac oyuncu adi dusuyor max 2 gun full onlar konusuluyor 2 gun sonra baska isimler dusuyor digerleri unutuluyor. Hani musamba ve kalu geliyordu

Polonyalilarin mevzusu nedir gundeme neden bi anda bonba gibi dustu? Ciddi mi olay bu sefer?
Hep boyle oluyor arkadas bir veya bir kac oyuncu adi dusuyor max 2 gun full onlar konusuluyor 2 gun sonra baska isimler dusuyor digerleri unutuluyor. Hani musamba ve kalu geliyordu
citti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt