Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Alparslan Öztürk İstanbul'a geliyor diye haberler var.Büyük ihtimalle Fb aldı..
Ho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alparslan Öztürk İstanbul'a geliyor diye haberler var.Büyük ihtimalle Fb aldı..
Zenci değil senciyiz şefim.Bir de Zenci olsa Orgazm olurdum... 10/10 olurdu.
Ah Zenci deme İbrahim, o benim zaafım...
Zencisi Real, Bayern de oynar zaten.
Transfer Istihbarat Şefi
Ruh hastası hala takımda.Sa fasli mustafa sarp hala takimda mi
Çarşamba günü sezon başı kampında Belhandayla Feghouliyi görürsem biri beni silahıyla alnımdan vursun artık.
Ben kopamıyorum sarı kırmızı’dan. Biri gerekeni yapsın. Daha fazla tahammül edemiyorum.
Tanıdıklarımız bir halta yaramadığı için normal sonuç.Yine millet tanımadığı oyuncuların gelmesini 4 gözle bekliyor
donk ve linnesten biri tercih edilecekse o isim linnes olur. bunlarin sag ve sol beki gectim bir bek almalari bile pek olasi degil. linnesi 2 milyona falan satsak iyi olur tabiki. bu takimda yeri yokLinnes giderse sağ beke alternatif alırız herhalde.
Tabi bir de sol bek
at isimli silahsörü transfer ettik ya. ondan iyi silah kullanan yoktur bizim galatasaray cemiyetinde.Çarşamba günü sezon başı kampında Belhandayla Feghouliyi görürsem biri beni silahıyla alnımdan vursun artık.
Ben kopamıyorum sarı kırmızı’dan. Biri gerekeni yapsın. Daha fazla tahammül edemiyorum.
Renkdaş madem ölümü göze aldın vefatından önce sen gidip bedeviyi vursan da 38 milyonu kurtarsan olmaz mı? Heykelini diker gönüllerde yaşatırız seni.Çarşamba günü sezon başı kampında Belhandayla Feghouliyi görürsem biri beni silahıyla alnımdan vursun artık.
Ahmet , Şener , E.Taşdemir şu üçlüyü gözü kapalı göndermemiz lazım zaten. Donk'a biraz nötrüm ben kritik zamanlarda biraz devreye girdi ama 500binin üstünde istiyorsa göndersinlerbize bir tane is görecek ucuz yollu bi alternatif stoper gerekiyor. luyindama-marcao ve emin'i tamamlayacak biri. bu isim kesinlikle donk olamaz. herif hem kötü performans gösteriyor hem 500 bin eurodan fazla istiyor. 1 milyonluk ahmetten kurtulmamiz lazim önce.
Muhammed Belhanda faktörü var seviyor ufaklık babasını böyle bir şey yapamamRenkdaş madem ölümü göze aldın vefatından önce sen gidip bedeviyi vursan da 38 milyonu kurtarsan olmaz mı? Heykelini diker gönüllerde yaşatırız seni.
Aykut Ince seni evinden aldırmayan Muhsin değilGalatasaray, Yasin Öztekin’i gündemine aldı. (A Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi topukta mı olmaz?Muhammed Belhanda faktörü var seviyor ufaklık babasını böyle bir şey yapamam
Muhammed Belhanda faktörü var seviyor ufaklık babasını böyle bir şey yapamam
Yunus nereye acaba@TFFligler: Galatasaray'da Ayrılacak İsimler Belli oldu...
Babel, Linnes, Ahmet Çalık, Şener Özbayraklı, Jimmy Durmaz, Emre Taşdemir, Yunus Akgün
Bu İsimler ile Yollar Ayrıldı...
Takım Bulmaları İstendi ...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi gördüm... yetişmez :/19.05 e yetisecek mı acaba