Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çarşamba günü sezon başı kampında Belhandayla Feghouliyi görürsem biri beni silahıyla alnımdan vursun artık.

Ben kopamıyorum sarı kırmızı’dan. Biri gerekeni yapsın. Daha fazla tahammül edemiyorum.

Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm sen Galatasaray için yaşamayı göze almışsın

Linnes giderse sağ beke alternatif alırız herhalde.
Tabi bir de sol bek
donk ve linnesten biri tercih edilecekse o isim linnes olur. bunlarin sag ve sol beki gectim bir bek almalari bile pek olasi degil. linnesi 2 milyona falan satsak iyi olur tabiki. bu takimda yeri yok

Çarşamba günü sezon başı kampında Belhandayla Feghouliyi görürsem biri beni silahıyla alnımdan vursun artık.

Ben kopamıyorum sarı kırmızı’dan. Biri gerekeni yapsın. Daha fazla tahammül edemiyorum.
at isimli silahsörü transfer ettik ya. ondan iyi silah kullanan yoktur bizim galatasaray cemiyetinde.

bize bir tane is görecek ucuz yollu bi alternatif stoper gerekiyor. luyindama-marcao ve emin'i tamamlayacak biri. bu isim kesinlikle donk olamaz. herif hem kötü performans gösteriyor hem 500 bin eurodan fazla istiyor. 1 milyonluk ahmetten kurtulmamiz lazim önce.

Renkdaş madem ölümü göze aldın vefatından önce sen gidip bedeviyi vursan da 38 milyonu kurtarsan olmaz mı? Heykelini diker gönüllerde yaşatırız seni.

bize bir tane is görecek ucuz yollu bi alternatif stoper gerekiyor. luyindama-marcao ve emin'i tamamlayacak biri. bu isim kesinlikle donk olamaz. herif hem kötü performans gösteriyor hem 500 bin eurodan fazla istiyor. 1 milyonluk ahmetten kurtulmamiz lazim önce.
Ahmet , Şener , E.Taşdemir şu üçlüyü gözü kapalı göndermemiz lazım zaten. Donk'a biraz nötrüm ben kritik zamanlarda biraz devreye girdi ama 500binin üstünde istiyorsa göndersinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt