Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina iyi futbolcu vesselam senenin yarısında sakat, Seri pas oyununa uygun yanına sert, dinamik bir isim ile tamamlanması lazım...
Bence suprizler olacak genç sürprizler...

Asporda Fatih Ceylan’ı çıkarmışlar menajer.Abromovich zamanında Galatasaray’ı almak istedi ama izin vermediler gibi bir şey dedi.Ne zaman oldu bu mevzu hatırlamıyorum.

Oysa herkes öldürür sevdiğini

IMG_1746.webp

Senin gibi taraftar profili yuzunden oyuncular satilmiyor iste .Maicon geri doner auff ne ise var bizde sozlesmesini feshettin soyle boyle.Oynayaticaksin elinde kaldiysa degerlendireceksin yapacak baska bisey yok .oynatmayalim birakalim .mi yani be yapalim ? Oynatip parlatmaya caliscaz yada katki alicaz o gitsin bu gitsin du cop su cople olmuyor o isler .
Yav he he 13 milyonu bu kazmaya ben verdim taraftar dedi gomisi sat son gun kasimpasanin kucagina otur taraftar kadar kafana tas dussun Taraftarin bu sorunlu adami parlatma gibi derdi olamaZ bu yonetimin aponun terimin sucudur git onlara veryansin et bes para etmez adami izlemek zorunda degilim diagneyi izleyip sinir krizi gecirmeye niyetim yok

Şu futbol piyasasında Feghouli'den gelecek 5 milyona sevinecek taraftar enayidir. Seneye Serdar Gürler'e 7 milyon verip alırız artık.

feg 5 milyon satarsak öpüpde başımıza koyalım.
sen adamın aldığı yıllıkdan haberin var mı.
Evet performması yeterli olsa aldığı parada sıkıntı olmaz.Ama adam bildiğin şu haliyle yetersiz.
İsmine bakmayalım şu anki performansına bakalım.

Ama şu konuda haklısın bizim yöneticiler bunu satıp daha kötüsünü alabilecek kapasitede..O yüzden bu konuda hak veriyorum.
Ama ne olursa olsun feg için beş milyon süper para.

öyle bişey oldugunu farz edelim ve işler kötü gidiyor diyelim.kimseden hesap soramayız adam benim takımım bu siz kimsiniz dese ne diycez?
Sence milyon eurolar verip kulübü satın alan bir adam,kulüp başarısız olup zarar ettiğinde senden benden önce hocanın ve futbolcuların g.tünden 10 defa kan almaz mı hocam?

1-Burak Yilmaz ve Gomis'i satmamiza ragmen bu adamlarin yerine aldigimiz hic bir forvet tutmadi.

2-Burak Yilmaz Türkiye'ye döndükten sonra 23 gol 4 asist, 16 gol 1 asist ve 13 gol 7 asistlik katki yapmis.

Bu adamin ölüsü 20 gole etki ediyor hala Türkiye Ligi'nde. Iyi paraya sattik dedigimiz hic bir oyuncunun yerini dolduramiyoruz. Diagne ise bonservisinin altinda cöp oldu. 5 milyona alinsaydi Diagne 5 milyona harbi iyi transfer olurdu.

Kolbeinn Sightorsson, Eren Derdiyok, Konstantinos Mitroglou, Florin Andone, Ryan Babel ve Radamel Falcao'yu toplasan bir Burak Yilmaz, Bafetimbi Gomis veya uygun rakama alinsa Mbaye Diagne etmiyor.

1. Burak Türk futbol tarihinin en önemli golcülerinden biri hatta hakan sukurden sonra açık ara en başarılı

2. Lille Burak için ne kadar bonservis ödemiş de Sivas yasinden para kazanacak
ödeyen öder kardeşim o mantığa bakarsan şu an yasini sivastan almak da çok mantıksız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt