Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Nexus Sport birazdan Galatasaray ile ilgili transfer gelişmesini paylaşacakmış.Lemina haberi büyük ihtimalle..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arturo Mina > LE MINANexus Sport birazdan Galatasaray ile ilgili transfer gelişmesini paylaşacakmış.Lemina haberi büyük ihtimalle..
Bırakma beni yeni sezonuyla kanald de.8taş'ın dilenme yayını kanal d'de biraz gülelim
oda dogruSence milyon eurolar verip kulübü satın alan bir adam,kulüp başarısız olup zarar ettiğinde senden benden önce hocanın ve futbolcuların g.tünden 10 defa kan almaz mı hocam?
Para olmayinca mecbur bekleyeceğiz arkadaslar. Bizim milyonlari sacan bir baskanimiz veya yoneticimiz yok. Kendi yagimizda kavrulmayi öğreneceğiz.
Arturo Mina > LE MINA
Kerembizim bu alt ligden aldığımız çocuğun adı neydi
o sayfa bana biraz fenerli gibi geldiNexus Sport birazdan Galatasaray ile ilgili transfer gelişmesini paylaşacakmış.Lemina haberi büyük ihtimalle..
Twitter sayfasının yöneticisi Fenerli de İnstagram sayfasının yöneticisi Bilal Yazar Galatasaraylı..o sayfa bana biraz fenerli gibi geldi
Bu çocuğu da hiç sevmiyorum. Galatasaray li değil bence.
Bilal Yazar mıTwitter yöneticisi Fenerli de İnstagram sayfasının yöneticisi Bilal Yazar Galatasaraylı..

fm de on dakikadır bu keremi arıyorum herif karacabey belediye diye bi takımda muhammed ismiyle oynuyormuş bende.
edit. fm 19
nexustransferhaber kullanıcı adı sayfanın takip ettiklerinde ilk takip edilende onun adı var.Önceki sayfa kapandı.Bu sayfayla TransferWeb sayfası şuanlık iyi..Bilal Yazar mı
onun kendi ınstasını takip ediyorum da hiç nexusa dikkat etmedim