Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kebapçıyı tokatlamak garibanları sögüşlemekten daha kral adam milyonlarca Tl yi bir dakikada çocuk esirgeme yurduna bağışladı, Terimi taktik ve transfer konusunda eleştirsemde Karakter olarak hepsine 10 basar, G.Antep in hocasi Terimle karşilasacagim için o gece uyku tutmadi demişti, saygiyi hakkeden bir hocamiz var..
Kuşlar algı yapıp tepki göstermese tek kuruş para bağışlamazdi.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Varsın 20-25 maç oynasın lemina riske değer bir futbolcuydu .. bu adam tam sezon oynasa şampiyonluk getirebilir bizim de zirve yaptığımız dönem seri-leminanin form buldugu dönemdi.. melodan beri böyle orta saha gelmedi lige ciddi anlamda üzüldüm parçalı dışında görmek çok koyacak

nasıl gelmedi yav

fernando atiba filan bundan çok daha iyi oyuncular

Wolves macinda ilk kez izlemistim cok iyi bir sol bek. Olympiacos'un sol bekini Liverpool, sag bekini ise biz aldik.

Tinercileri ve şikecileri görünce bir kez daha galatasaraylı olduğuma ve Fatih terim'e sahip olduğumuz için şükrettim.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olun bi dusunsenize Real Madrid baskani televizyona cikip t-shirt satmaya calisiyor.

Rezil herifler. Turk futbolunun hali.
Gülme komşuna gelir başına.

Aynı son bizide bekliyor.
Kargaların yaptığı tüm hataları fazlası ile yapıyoruz.
Bizim tek avantajımız Riva'yi peşkeş çekmek oldu o bile bizi en fazla 2 sene götürdü.

Seneye büyük ihtimal aynı kampanyayi biz de yapmak zorunda kalacağız.

Pasta kesmeye YETER!

Rezil olan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi mi? Yoksa zamanında Quaresma, Simao, Fernandes, Almeida ve Tabata gibi oyuncuları alıp kulübü bu duruma getirenler mi?

Rezil olunacak bir durum yok. Türk futbolunun hali ortada, gelir kaynağı yaratmaya çalışıyor herkes bir şekilde. Gelirlerin çoğu temlik altında, hiç bir şekilde kulüplere para girmediği oluyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş bunun örneği. Belki bizim için de geçerlidir, bizim başkan çok şikayet etmiyor kamera karşısında.

son olarak:
Gülme komşuna..

Rezil olan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi mi? Yoksa zamanında Quaresma, Simao, Fernandes, Almeida ve Tabata gibi oyuncuları alıp kulübü bu duruma getirenler mi?

Rezil olunacak bir durum yok. Türk futbolunun hali ortada, gelir kaynağı yaratmaya çalışıyor herkes bir şekilde. Gelirlerin çoğu temlik altında, hiç bir şekilde kulüplere para girmediği oluyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş bunun örneği. Belki bizim için de geçerlidir, bizim başkan çok şikayet etmiyor kamera karşısında.

son olarak:
Gülme komşuna..
Aynen katiliyorum.Ne zaman rakiplerin maddi durumu ile dalga gecsek bizde ayni pozisyona dusuyoruz.

Kargalar Anadolu takımı gibi davraniyorsa eğer

Arda'yi alıp ,
Mensah, fatih ve Gökhan peşinden koşan kulüp nasıl davranıyordur?

Pasta kesmeye YETER!
Mensah dışında pek 11 oyuncusu gibi düşünülmüyor alınan adamlar.Tabiki vasat transferler.

Bizim önümüz daha açık yalnız. Rivadan hala gelecek olan yüklü bi para var. Tabi har vurup harman savurursak 2 sene anca yeter. Yaşlı transferi bitirip artık satılabilecek adamlar şart

Kuşlar algı yapıp tepki göstermese tek kuruş para bağışlamazdi.

Pasta kesmeye YETER!
Peki ayni algiyi Şenol Güneş'ede yaptiklari halde çatır çutur Tazminati alip yemesine ne diyorsun??

Ailesinden bi kadına terbiyesizlik yapılıyorsa ve üstüne adamsan gelirsin diye meydan okuyan bi kendini bilmez kebapçıya sessiz kalsaydı ozaman yakışmazdı bence.
Kaldı ki o kebapçı ben üniversitedeyken Mercedes ile gelip o tipine bakmadan kız tavlamaya çalışan herifin tekiydi, taktik VS bende eleştiriyorum ama tartakladığı herif hak etmiştir kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt