Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuşlar algı yapıp tepki göstermese tek kuruş para bağışlamazdi.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
bagislamak zorunda değildi,senin gibi düşünse catir catir yerdi.3-5 kuşun dedigini umursiycagini hic sanmiyorum

Peki ayni algiyi Şenol Güneş'ede yaptiklari halde çatır çutur Tazminati alip yemesine ne diyorsun??
Afiyet olsun.
Şenol sonuna kadar hak etti.
Senol, Sportif olarak başarısız olduğu için yollandı ama bizim ki; Milli takım hocası iken kebapçı bastığı için kovuldu.

Kendi de biliyordu parayı hak etmediğini.

Pasta kesmeye YETER!

Kuşlar algı yapıp tepki göstermese tek kuruş para bağışlamazdi.

Pasta kesmeye YETER!
Kuşlar para bağışlandıktan sonra da laf etmeye devam ettiler senin gibi göstermelik yapıyor vs diye hoca onlar için kılını kıpırdatmaz. Çatır çatır da yerdi o parayı.

Çocuk Esirgeme Kurumuna tarihte yapılan en büyük bağış miktarı bu öyle olurdu böyle olurdu diye kişisel fantezilerinizi bırakıp takdir etmeyi öğrenmeniz dileğiyle.

hangi yeri , 17 maç ortalamasıyla yer mi doldurmuş ya?
Fernando son sezon kac maca cikmisti basmistiniz muzmin sakati gorduk adam maca cikti yerine nzonzi geldi olmadi tam lemina yerini doldurdu oda sakatliga takildi ayni fernando gibi bunuda yollarsak yerine gelen bu katkiyida veremez emin ol

Kuşlar para bağışlandıktan sonra da laf etmeye devam ettiler senin gibi göstermelik yapıyor vs diye hoca onlar için kılını kıpırdatmaz. Çatır çatır da yerdi o parayı.

Çocuk Esirgeme Kurumuna tarihte yapılan en büyük bağış miktarı bu öyle olurdu böyle olurdu diye kişisel fantezilerinizi bırakıp takdir etmeyi öğrenmeniz dileğiyle.
Ben kendimden dşünüyorum kuşlar laf etti diye gidip de 6 m tlmi bi yere vermem yani. Hatta onların daha da kudurması için gözleri önünde çatır çatır yerim

Beşiktaş'ın baskanin,sergenin programa çıkıp destek istemesinin neresi anormal anlamıyorum.Adamlar zor durumdalar kulübün yüzleri ve başları olarak yardım çağrısı yapıyorlar.Malzemeci mi ciksaydi la?Ne anlamsız mesajlar var.

Ben kendimden dşünüyorum kuşlar laf etti diye gidip de 6 m tlmi bi yere vermem yani. Hatta onların daha da kudurması için gözleri önünde çatır çatır yerim
Yaw hoca bilmiyor mu onların ne mal olduğunu 60 yaşından sonra fenerlilere mi yaranmaya çalışacak?

Emre Kılınç geldiği takdirde parti yapacak duruma geldik anasını satayım
Şükrü ERDEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt