Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene mi önceki sene mi ne yine böyle polonyalı muhabbetleri vardı ozaman da manu falan izliyor deniyordu. heriflerin adını hatırlayamadım kanat oyuncusuydu biri.
yarın ortaya yeni bi isim atılıp bunlarıda unutacakmısız gibi geliyor.

Lukas Haraslin degilmiydi?

Mensah bu forumda çöp muamelesi görüyor ama asıl beklenti nedir onu anlamadım.

Hadi Terim topçudan anlamaz diyelim. Sergen adamın kapısında yatyor. Prosineçki Mensah GS orta sahasına seviye atlatır ilaç gibi gelir demiş.

Biz mi bu işi çok iyi biliyoruz yoksa top tepmiş hayatını futbola adamış bu futbol adamları mı bu işi bilmiyor anlamadım.

Mensah bu forumda çöp muamelesi görüyor ama asıl beklenti nedir onu anlamadım.

Hadi Terim topçudan anlamaz diyelim. Sergen adamın kapısında yatyor. Prosineçki Mensah GS orta sahasına seviye atlatır ilaç gibi gelir demiş.

Biz mi bu işi çok iyi biliyoruz yoksa top tepmiş hayatını futbola adamış bu futbol adamları mı bu işi bilmiyor anlamadım.
Rüzgara göre. Marcao geldiği zaman yorumları okuyun 4m verilir mi vs. Şimdi para eden 2 topçudan birisi

Bjk topladığı bu parayı transferde kullanamaz daha acil ihtiyaçlarını karşılar elektrik borcu futbolcuların parası falan jozwiak-kalu kanatları harika olur bizim ligde tutulmazlar ama ikisi için iyi bi para lazım belhanda ve feghouliden 5-6 bişey kazansak iyi olacak da zor iş doğrusu

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

geçen sene mi önceki sene mi ne yine böyle polonyalı muhabbetleri vardı ozaman da manu falan izliyor deniyordu. heriflerin adını hatırlayamadım kanat oyuncusuydu biri.
yarın ortaya yeni bi isim atılıp bunlarıda unutacakmısız gibi geliyor.

biri haraslindi , kaputska’yı da baya kovaladık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt