Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hülya avşara nolmuş ya mahkeme duvarı suratlı kadın gibi olmuş

Kimisi etkileşim için haber sallıyor biliyorsun.Takipçi sayıları ondan şişik.Milletin duygularıyla oynuyor şerrolar
Bu hesap nereden haber aldı acaba merak ettim . Çünkü Fatih Hoca varken haber almak öyle kolay değil.
Eski twitlerine bakılırsa hocayla geçmişi olan biri.Yeni bi isim değil bence.Eski ama şuanda tahminime göre Florya çalışanı olabilir..

Boyle bağlanıp şunu bağışladım bunu bağışladım diyenler showlarini yapip sonra ortadan kayboluyorlar yalnız.
Şimdi hatirlamiyorum ama TV de bir yardim kampanyasi düzenlenmişti, birsürü insan sirf reklamini yapmak için söz verdikleri yardimin hiçbirini yapmamiş daha sonra o kuruluş bunlari ifşa etmişti 😂😂😂

Aslan parçası gol atmış bugün.

sent via GSC

Kayserinin tdsi belli olmus( takas falan olacaksa) artik mensah oluyorsa olsun olmuyorsa isimize bakalim

Mensah diyoruzda arkadaşlar sanki sadece büyük maçlarda iyi oynuyor gibi düzenli iyi oynayan biri değil ya maç seçiyor yada düzenli aynı performansı sergileyemiyor biz sadece büyük maçlarda kayseriyii izledigimiz için iyi geliyor gibi.

@gslidergi: ÖZEL HABER

Galatasaray Mensah transferinde sona yakın

Oyuncuyla her konuda anlaşıldı. Oyuncu gelmek istiyor.

Kayserispor'a son olarak 2 yıllık kiralık için 1,5 M€ kiralama bedeli ve Emre Taşdemir + Jimmy Durmaz önerildi. Kayserispor 2M€ istiyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@gslidergi: ÖZEL HABER

Galatasaray Mensah transferinde sona yakın

Oyuncuyla her konuda anlaşıldı. Oyuncu gelmek istiyor.

Kayserispor'a son olarak 2 yıllık kiralık için 1,5 M€ kiralama bedeli ve Emre Taşdemir + Jimmy Durmaz önerildi. Kayserispor 2M€ istiyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eğer gerçek ise bu paraların fazlasını tinerciler hayatta veremezler.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt