- 18 Temmuz 2009
- 82.037
- 239.636
- 5.263
Kafa açma ArifYakıştıramadım sana Adminim
Bence G daha önemli.
M olmadan G varsa OLUR
G yoksa, M'i napayım.
Transfer Istihbarat Şefi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafa açma ArifYakıştıramadım sana Adminim
Bence G daha önemli.
M olmadan G varsa OLUR
G yoksa, M'i napayım.
Transfer Istihbarat Şefi
Yerine Mensah'i tercih ediyoruz sankiGötze malesef çok düşüşe geçti.
Yinede isminden dolayı, az maaş istemiyor.
Alman kulübleri çıkışta olan oyuncuları tercih ederler. Öteki takimlar için ise pahalı.
Ayrıca Götze Stil gereği takima kolay adapte edebileceğin bir oyuncu değil. Ondan veto yemiş olabilir bazı kulüplerin Teknik ekiplerinden.
Götze ancak forvet arkası, free takılırsa, performans verebilir.
Götze bir risk transferi, lakin bu risk değer ve bizim çok sevdimiz "fırsat transfer" klasmanında.
Terim Adam Eder :-)
Transfer Istihbarat Şefi
KAP gelmezse sorarım sana sende patlama bi tane biletçi uçakcı abi vardı Leventmiydi neydi onun gibi hergün uçak indiriyoduGünaydın Renkdaşlar
Bugün dana'nın kuyruğu kopacak!
Kendinizi fazla KAPtırmayın :-)
19.05
Transfer Istihbarat Şefi
Üstad sorma bıktım ya her sene başında şampiler, hele şu Erol Bulut diğer hocalar gibi değil oyunculara çok yakın duruyor haberi beni bitirdiDesene her sene oldugu gibi bu sene de fb sampiyon! Bence kupa direkt fenere verilmeli!
oynanmasın bu sene ligGötze gelirse, çok penaltı kazanırız
Ağır türk ligi Stoperlerin hızı yetmez
Transfer Istihbarat Şefi
Forvetimiz ile iyi bir ikili olurlargötze iyi hoş da bu adam kronik sakat
Evet, belki form durumu biraz düştü, lakin Götze nın ayağında top mıknatıs gibi yapışıyor. Ball Control ve Dribling Üstduzey.Ironie mi bu kisim? Adamin agirligna aciyip foul mu yapacaklar diyorsun?
Salonda, Falcaoyla beraber teknik idman yaparlar dersin