Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.169
- 77.394
- 4.218
Borçları bile 1 gecede bitirebilirler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Borçları bile 1 gecede bitirebilirler

Bu 1,5 nerden çıktıElde 1.5 milyon para var. Mensah'a gitse para kalmiyor.
Diger orta sahalari nasil alacagiz?
Ben daha yüksek bekliyordum. Belliydi Bu rakamlara geldiği. Herkes çok ucuza geldi felan sanıyor. Arda bile boş kağıda imza attı yıllık 4m TL diye açıklandı gerisini siz düşünün. Omar'dada imza parası ve yıllık 1.5 avro maaş vardır. Ben Kerem ve Oğulcanı merak ediyorum.EMRE KILINÇ
-4 Yıllık imza.
-4 milyon TL imza parası.
-7.5 milyon TL yıllık ücret.
Toplam maliyet,bu sezon vergileri ile birlikte 19 milyon TL'yi (2.2 milyon euro) bulacak.
O herif de komik zaten. Isim verirsem, kulübe zarar olur diyor...sonra Baş harfleri verebilirim diyorDuyumcunun biri Kamil haberini vermişken yanına JM yazdı. Birisi onun Jakub Moder olduğunu çözdü. Dün forumlarda twitterda konuşuldu. Bugün basına düştü.
Şimdi taraftar oyuncu gelsin diye coşuyor. Muhtemelen rakipler de "şu oyuncuları bi yoklayın, hiç olmazsa fiyat artar" der. Menajerler de görüyorsa hemen en azından kendi komisyonlarını artırırlar. İş biraz daha ilerleyince elden kaçma haberleri. Menajerin ve oyuncu tarafının iyice eli güçlenir.
Bunların hepsi bir arada olmasa bile, bu transfer düne göre artık daha zor. Hepsi bir duyumcunun verdiği ipucu yüzünden. Duyumculuk kötü iş, yaşasın kolpacı emojici yalan dolan duyumcular.

Musaba ve Kalu ile görüşüyoruz...o açıdan Kamil fazla gelir demiştim kendi kendime.
Normalde S.... çekersin de, malum o kodumun yabancı sınırı kapıda bekliyor.Ajans1905e göre kılınç yıllık 2.3m kazanacakmış
Doğruysa fena sövecem
Ben bu tarz seylere yorum yapmayi sevmiyorum.ama hayal dunyalari muazzam gercekten.ben bizle adi anilan futbolcunun bize imzasi olmasi olmadan videosunu bile izlemiyorum oyle detayliOmar-Saracchi >>>>>> Gökhan-Caner-Novak
O kadar degildir herhaldeAjans1905e göre kılınç yıllık 2.3m kazanacakmış
Doğruysa fena sövecem