Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EMRE KILINÇ⏳

-4 Yıllık imza.
-4 milyon TL imza parası.
-7.5 milyon TL yıllık ücret.

Toplam maliyet,bu sezon vergileri ile birlikte 19 milyon TL'yi (2.2 milyon euro) bulacak.
Ben daha yüksek bekliyordum. Belliydi Bu rakamlara geldiği. Herkes çok ucuza geldi felan sanıyor. Arda bile boş kağıda imza attı yıllık 4m TL diye açıklandı gerisini siz düşünün. Omar'dada imza parası ve yıllık 1.5 avro maaş vardır. Ben Kerem ve Oğulcanı merak ediyorum.

Herkese tek tek yanıt veremedim Arap için toplu cevabım Salah zidane harici mental olarak 1 tane bile dünyada disiplinli Arap topçu yok bu herifede en gec 1 sene sonra dümdüz oyuncu diye sovmeye basliyacaz
Bedava verseler almayacan Arap bunların genetik kodlarinda futbolculuk yok aç gözlü paragöz herifler iş ahlakı 0
Elimizde kol gibi 2 tane kazık girdi hala daha Arap aliyorlar

Duyumcunun biri Kamil haberini vermişken yanına JM yazdı. Birisi onun Jakub Moder olduğunu çözdü. Dün forumlarda twitterda konuşuldu. Bugün basına düştü.

Şimdi taraftar oyuncu gelsin diye coşuyor. Muhtemelen rakipler de "şu oyuncuları bi yoklayın, hiç olmazsa fiyat artar" der. Menajerler de görüyorsa hemen en azından kendi komisyonlarını artırırlar. İş biraz daha ilerleyince elden kaçma haberleri. Menajerin ve oyuncu tarafının iyice eli güçlenir.

Bunların hepsi bir arada olmasa bile, bu transfer düne göre artık daha zor. Hepsi bir duyumcunun verdiği ipucu yüzünden. Duyumculuk kötü iş, yaşasın kolpacı emojici yalan dolan duyumcular.
O herif de komik zaten. Isim verirsem, kulübe zarar olur diyor...sonra Baş harfleri verebilirim diyor

Şimdiki Internet çağında 1 Dak içinde herşey cikiyor

Transfer Istihbarat Şefi

Feguli gitti yarın açıklanacak diyen bi sayfa vardı kapandımı o sayfa

muhabiri de fenerliler gibi degisik bi dünyada yasiyor.hepsi birbirinin aynası resmen.bi de o kadar begeni almis,fenerliler f desen begenir zaten de ,o yorumlar falan insan acisa mi gulse mi bilemiyor bunlarin haline.novak hadi neyse hucumda golcu bi solbek,ama fenerde yeni bi sistemde o ortalar ona yapilacak mi o kosulari yapabilecek mi?dahasi defansi zayif,sene boyunca 1 ortasi isabetli olmus.caner butun sezon korner,duran top ne bok varsa kulandi bjkde, 500 orta yapti,yaptigi ortalardan penalti cikti,asist sayıldı falan.ote yandan 2 senedir bjknin yedigi gollerde bassorumlu caner nerdeyse,bjknin avrupada elenmesinde de rol oynadi.defansi felaket.gokhan gonul 36 yasina gelmis,eski fiziki gucu yok,bacakları kadayif olmus ama tecrubeli diyelim,dirara fenerbahce taraftari kufrediyodu bi ara,bi de dirar bu sezon performansiyla cok ortada miydi.. goremedik de?+yasi 34 dirarin.defansi eh iste.hal boyleyken nasil arayi aciyolar?novak 30,caner 32 olacak.gokhan gonul 36,dirar 35e girecek yeniyilin hemen basinda.muthis kafalar ya vallahi.yazik bunlara

Musaba ve Kalu ile görüşüyoruz...o açıdan Kamil fazla gelir demiştim kendi kendime.
Ehh Emre K da geliyor.
Moder olur ama, çünkü hiç 6/8 ismi çıkmadı.

______Mensah____Moder
Kalu*_______Götze**_____Musaba*

*Emre K da Premium Joker/Yedek
** Arda

Transfer Istihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt