Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu da anlamış değilim

Sen yine al oyuncu yu.

FEG ve Belahanda yi muhakak satarsın ...en kötü Ocak ayında satarsın.

Sonuçta o al-sat dengeyi sağlamak icin Kiş'a kadar zaman var.

Şimdi bunlar yine bekleyecek, son günlerde çürük sebzeleri toplayacaklar pazaradan.

Transfer Istihbarat Şefi
Anladığım kadarıyla kasada bir kuruş para yok. Abdürrahim de yeter demiş olabilir cepten vere vere. Bu 2 arkadaşı bonservisle nu dönem yollamak zorunluluk gibi bişey

Anladığım kadarıyla kasada bir kuruş para yok. Abdürrahim de yeter demiş olabilir cepten vere vere. Bu 2 arkadaşı bonservisle nu dönem yollamak zorunluluk gibi bişey
Hoca kışın yollasaydi çok mu verim aldı manevi oğlundan son iki maçta oynayarak 250 bin Euro da kaybettirdi .O kadar nefret ediyorum ki bu bedeviden versinler bonservisini gitsin annesinin amcasına

Nihat Özdemir:

“Ben Fenerbahçe Başkanı olsam, borç yapılandırmasına imzayı atar ve kulübü düzlüğe çıkartırdım. Bu sayede limiti artırır ve takımı geçen yıl bile şampiyonluğa oynatırdım"

Diagne'den Terim'e: "Sahalardan uzak kaldım, futbolu çok özledim. Artık nerelerde hatalar yaptığımı daha iyi anlıyorum. Galatasaray'dan ayrıldığımda, kıymetini daha iyi anladım. Hocam sizden bir şans istiyorum. Söz veriyorum çok farklı bir Diagne izlettireceğim" [Türkiye]

F A T I H T E R I M

SA

Bugün dana'nın kuyruğu kopacak

Transfer Istihbarat Şefi
Bugün bombalar patlayacak.
unnamed.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt