Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu ne saçma bir mantık ya yıllık ucretten dolayı satılmıyor hurafelerin bırakalım.
Madem para tatlı o sebeplebonservis gelmiyor bonservisi eline verdiginde niye kabul etsin adam ayni maaşı alabileceği garanti mi mesela. Satmayı bile adam satar.
Ayrıca kemiksiz 3m euro alan gustavo babasının hayrına Türkiyeye gelip indirim yapmış enteresan.
Gustavo net 4 milyon aliyodur.son maclara para alamadigindan sakatim diye cikmadi bi de

Haklısın Renktaş.

Herkes suçlu bir tek hoca suçsuz!
Hatta benim ve senin bile daha çok suçu var bu tabloda!

İlk yarı stada ve deplasmana gidip daha çok bağırsaydik eğer o kadar az puan toplamazdi takım!

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Benim yorumlarımı az çok görüyorsun, aynı konularda çok eleştirdik.
Kendisine seri nzonzi babel falcao vs 100m€ üstü kadro kuruldu,Başarısız oldu.
Antrenmanları hasan şaş yönetiyorsa bir başarı bende beklemezdim aldıgı oyuncuların çoğu taktikle oynayıp tanınan futbolcular.
Hatasını anlayıp hasan şaşı yollaması beni şaşırttı.
Görüyoruz ki bu aralar genç oyuncu isteği başlamış ,hatasını anlamış. Yönetim beceriksiz olmasa elindeki tanınan futbolcuları 5m€ üstüne şuan satardı. Kampa bugün çok istediğim kamil jozwiak yetişmiş olurdu.

şaka gibi ya bir tek ortasaha alamadan kampı açıyoruz.Hocaya olur olmaz sallayanları Başkan hariç tüm yönetime sallamaya davet ediyorum

başkan niye hariç babamızın oğlu mu? hastaysa sağlığı yetmiyorsa bırakır koltuğu. koltuğa yapmışmış gitmiyor başka açıklaması yok. duygusallığın manası yok. hasta adama ihtiyaç yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakalım Emre kilinca ne kadar maaş verecekler

Kereme senelik 2 ogulcana 3 veririm maksimum

Benim yorumlarımı az çok görüyorsun, aynı konularda çok eleştirdik.
Kendisine seri nzonzi babel falcao vs 100m€ üstü kadro kuruldu,Başarısız oldu.
Antrenmanları hasan şaş yönetiyorsa bir başarı bende beklemezdim aldıgı oyuncuların çoğu taktikle oynayıp tanınan futbolcular.
Hatasını anlayıp hasan şaşı yollaması beni şaşırttı.
Görüyoruz ki bu aralar genç oyuncu isteği başlamış ,hatasını anlamış. Yönetim beceriksiz olmasa elindeki tanınan futbolcuları 5m€ üstüne şuan satardı. Kampa bugün çok istediğim kamil jozwiak yetişmiş olurdu.
Hatasını anlayıp Hasan'i gönderdi ne oldu?

Selçuk'u şimdi seneye de arda'yi yanına almanın hesabını yapıyor.

Kamil mamil isimlerinin öylesine haber edildiğini düşünüyorum.

Gerçek hedefi mensah, Aytaç, Gökhan filan.

Pasta kesmeye YETER!

Bu arada hocada farkında değil muhtemelen kampa 0 ortasaha ile başlıyoruz hayırlı uğurlu olmasını dilerim .

Her sene birsürü kulüp olmayacak topçuları olmayacak rakamlara alarak kazık yiyor. Bu ne ilk, ne de son.
Elif gençti ve milli takımında oynuyordu. Ek olarak, İtalya'da Balkan pasaportu mevzusu var sanırım. Yani şaşırılacak bir mevzu yok ortada. Makedonya'nın teknik direktörü bile herifi açıklamalarıyla yağlayıp balladı kaç defa. İyi pazarladılar.
Hile hurda yapıp da UEFA'nın dikkatini çekmemeleri olacak iş değil. TS'ye anında yaprağı avuçlattılar. Şimdi Yapıkredi sponsorluğu vs demeyin. AK kim ki UEFA'da lobisi olsun. Kim takar o herifi. 5 kuruşluk ağırlığı olsa bizim ceza almamız için yaptığı lobiler karşılık bulurdu en basitinden...

Napoli kulübü ve başkanının UniCredit ile önemli bağlantıları var, UniCredit aynı zamanda Yapı Kredi'nin hissedarlarından yani bir şey yapmak isteseler yakalanmadan kolaylıkla yapabilirler bu kuruluşlar üzerinden. Dünyanın en büyük yatırım firmaları, bankaları üzerinden ne kara paralar aklanıyor.

Hatasını anlayıp Hasan'i gönderdi ne oldu?

Selçuk'u şimdi seneye de arda'yi yanına almanın hesabını yapıyor.

Kamil mamil isimlerinin öylesine haber edildiğini düşünüyorum.

Gerçek hedefi mensah, Aytaç, Gökhan filan.

Pasta kesmeye YETER!
Renktaş her sene 8 9 transfer yapmaya bende karşıyım.
Nasıl bir sistem ki 2 3 sezonda 20ye yakın belki daha fazla oyuncu alınmış.
Arda Turan konusunda bende gelmesine karşıydım,şuan ardayı yanına yardımcı olarak alırsa barcelonada antrenmanlarda emin ol öğrendiği çoğu şey vardır ,o konuda evet derim. Ama selçuğa mensaha ve yeni şenerlere hiç bir zaman eyvallahım yok.

Napoli kulübü ve başkanının UniCredit ile önemli bağlantıları var, UniCredit aynı zamanda Yapı Kredi'nin hissedarlarından yani bir şey yapmak isteseler yakalanmadan kolaylıkla yapabilirler bu kuruluşlar üzerinden. Dünyanın en büyük yatırım firmaları, bankaları üzerinden ne kara paralar aklanıyor.
zaten arıza bi tip napoli başkanı o tarz işleri rahatlıkla yapacak bi meşrebi var. 2-3 milyon için değil dediğin gibi firmalar üzerindeki iş ortaklıkları rantlar yüzünden yapmıştır elif transferini. rizespora vedat transferinde sponsorluk sözü verilmesi gibi

Şu yalicocugu sittir olup gitse Fatih hoca bodrumda torun sevsin artık Okan gelsin diyecemde bu herifi Fatih hoca dışında kimse ağlayarak kaciramaz resmen ruh hastası yaptın bizi hocam

zaten arıza bi tip napoli başkanı o tarz işleri rahatlıkla yapacak bi meşrebi var. 2-3 milyon için değil dediğin gibi firmalar üzerindeki iş ortaklıkları rantlar yüzünden yapmıştır elif transferini. rizespora vedat transferinde sponsorluk sözü verilmesi gibi

Napoli zaten İtalya'nın en karanlık bölgesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt