Zafer Erkan
Sarı Üye
- 1 Ağustos 2017
- 209
- 228
- 343
Feghouli Babel Belhanda Diagne sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Kılınç yarın açıklanacakmış. O konuda sıkıntı çünkü sabah sağlık testine girmişler. Bide bu Mensah olayı var. Seri-Mensah ikilisi olmaz. Eğer olacaksa bize sağlam bir 6 numara lazım. Wanyama,Sissoko tarzında. Yoksa her maç elek oluruz.
Donk ısrarını az çok anlıyorum o fizikli hem stoper hem de orta saha oynayacak biri 3-4 m eder. 600-700k maaşla 1 sene devam edilir performansı belli.Başkanın bahsettiği 4 oyuncu belli...
Feghouli-Babel-Belhanda-Donk
Donk ısrarını hiç anlamıyorum anlamayacağım da.Zaten sözleşmesi bitti gitsin bakalım kim verecek ona istediği parayı. 300 bin bile zor verirler.
Feghouli, Babel, Belhanda ve Diagne'den kurtulup hem maaş yükünü azaltırız hem de bu dörtlüden bi 10 milyon kaldırsak efsane olur.
Kırmızı kafasına tükürdüğüm Babel'den bonservis falan beklemiyorum kurtulalım yeter.
Bazen öyle kelimeler kullanıyor ki sanırsın literatüre kelime ekliyorBizim Başkan müthiş hatip. Devlet geleneğinden geldiği o kadar belli ki.
Dünya Yıldızlarını Getirmek Kolay değil.bitmedi 3 aydır şunlara imza şöleni
öyle bakınca herkes için geçerli40 hafta ustune avrupa maclari imkani yok sakatlanmamasina
Diagne degilde donk benceFeghouli Babel Belhanda Diagne sanırım
Ben şutları için bile oynaması taraftarıyım ama Emre bir kanatta feg diğer kanatta olursa bu sezonki 6.lığı mumla ararız.Diğer kanat hızlı adam eksiltebilen biri olmalı.
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi