Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kılınç yarın açıklanacakmış. O konuda sıkıntı çünkü sabah sağlık testine girmişler. Bide bu Mensah olayı var. Seri-Mensah ikilisi olmaz. Eğer olacaksa bize sağlam bir 6 numara lazım. Wanyama,Sissoko tarzında. Yoksa her maç elek oluruz.

Seriyi 8No ya cekersen gene dandik oynar ve acayip laf yer burda.

Başkanın bahsettiği 4 oyuncu belli...

Feghouli-Babel-Belhanda-Donk

Donk ısrarını hiç anlamıyorum anlamayacağım da.Zaten sözleşmesi bitti gitsin bakalım kim verecek ona istediği parayı. 300 bin bile zor verirler.

Feghouli, Babel, Belhanda ve Diagne'den kurtulup hem maaş yükünü azaltırız hem de bu dörtlüden bi 10 milyon kaldırsak efsane olur.

Kırmızı kafasına tükürdüğüm Babel'den bonservis falan beklemiyorum kurtulalım yeter.
Donk ısrarını az çok anlıyorum o fizikli hem stoper hem de orta saha oynayacak biri 3-4 m eder. 600-700k maaşla 1 sene devam edilir performansı belli.

Bence transferde büyük hüsrana uğrayacağız çünkü satabileceğimiz adamımız yok.Fulhamı bedava kiralamaya ikna edemezsin.Herkes bAbeli verelim diyor ama 2.5 milyon Euro imza parası verdin yani bedava olmuyor 2.5 milyon kiralama ücreti oluyor.

Of hocam offfffff

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa Cengiz: "Transfer bitmez. Ne zaman başladı? 4 Ağustos. Ne zaman bitiyor? 4 Ekim. Çok bakamıyorum ama taraftarımız, 'Vay açıklayın vay' Zannedersiniz son vagon kalkıyor. Daha 2 ay var. Dinamik bir süreç, bitmez"

yine son güne bitecek bütün transferler.

muslera 2.5
okan 0.4
marcao 1
luyindama 1
ahmet 0.2
ozornwafor 0.2
saracchi 1
tasdemir 0.2
linnes 0.6
sener 0.2
taylan 0.4
ömer 0.4
belhanda 1.5
akbaba 0.75
babel 1.5
at 0.2
feghouli 2
jimmy 0.4
sekidika 0.2
falcao 3
diagne 1.2
adem 0.5

normalde bizim kadrodaki oyuncular bu ücretlerin üstüne cikamaz kolay kolay. siz düsünün kimin ne kadar hak ettiginden fazlasini aldigini.

Jimmy Ahmet vs bunlar takasta kullanılacaksa Mensah gelsin en azından çöplerden kurtuluruz. Gerçi Kayseri bunların yıllık ücretlerini mümkün değil karşılayamaz

Komple Orta Saha YOK.

Bunlar nasıl Taktik Antreman yapacaklar ?
Gerçi Ayak Tenisinde olmasalar da olur.

Transfer Istihbarat Şefi

Ben şutları için bile oynaması taraftarıyım ama Emre bir kanatta feg diğer kanatta olursa bu sezonki 6.lığı mumla ararız.Diğer kanat hızlı adam eksiltebilen biri olmalı.

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tabiki senin görüşün..
Fakat ben iki kanada da hızlı adam alınması gerektiğini düşünüyorum.Ortak noktası hızlı olup farklı özellikleri olabilir.Ama bu oyuncular şart.
Hani önde falcao yerine daha tempolu,yırtıcı bir golcü olsa belkii bir nebze emre idare edilir.
Ama öyle birşey olmayacağı için o bölgelere o tarz isimler şart.

Bu bahsettiği oyuncular Feg , Belhanda banko diğeri Donk olabilir hiç inanmasam da , belkide sonuncusu da Diagne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt