- 21 Ocak 2010
- 72.810
- 51.239
- 5.003
evet gene muhsap'ın trollemesine geldik sanırımSes tonu bana da daha cok Emre gibi geldi aslinda ama![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet gene muhsap'ın trollemesine geldik sanırımSes tonu bana da daha cok Emre gibi geldi aslinda ama![]()
o 10 sene önceydi,artık bu ergenlikleri bıraktım.forum ben twit atsam ona da inanacak kıvamda ve seviyeye düştüSergen itiraf et hadi.Arkadasi Galatasaraya gidiyor deseydi inanacaktin.![]()
Tek başına herrera da olur kalanın silktir edıp kanatlara adam alsinlarMensah, Seri ile oynayacaksa olmaz yine yol geçen hanı oluruz.
Mensah'ı öne atıp Seri'nin yanına ciğersiz bir ortasaha bulmak lazım.
Geçen sene çok az oynadı A. Madrid'den Hector Herrera cuk oturabilir. Kiralasak efsane olur gerçekten...
Seri------Herrera
----Mensah----
![]()
Kotu niyetle demedim kio 10 sene önceydi,artık bu ergenlikleri bıraktım.forum ben twit atsam ona da inanacak kıvamda ve seviyeye düştü
yok ,niyetini tartısmıyorum.olmayacak duyumlar,instagram sacmalıkları paylasılyo.he diyip geçemiyorum ne yazıkkiKotu niyetle demedim kiİnsan gercekten inanmak istiyor bazen
Sergen itiraf et hadi.Arkadasi Galatasaraya gidiyor deseydi inanacaktin.![]()

sezen aksu mu kaldı renkdaş kadıncağız çok hastagideyim de sezen aksu sahnelere dönecek mi,arkadaslarıına sorayım.beni takiplıyodu instadan cogu:Ç