Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee Kerem ile Emre nerde? Yarın 19.05 de 2.ligden aldigimiz kerem için video ve açıklama bekliyorum

Rize nin yedeği olarak bakmamak lazım 24 yaşında geçen sene 24 maça çıkmış 4 gol 2 asist bu sene çalışıp forma şansı alırsa bizde ben daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Öyle olsa daha az rezil oluruz. Jimmy Durmaz gibi sezonda 2-3 maça çıkacak oyuncu için bu kadar tantanaya gerek yok. FT bile bile takımı yok ediyor.
Kim kime rezil oluyor görüyoruz kaç yıldır. Ayrıca onlar ne söylerse söylesin umrumda değil . Şöyle basit olayları kafanıza takmayın. Transfer dönemi bitmiş ve kimseyi almamışız gibi davranıyorsunuz.
Tüm transferler bir anda aynı gün açıklanacak diye bir şey yok. Öyle bir dünya yok
Transfer dönemi bittiğinde şayet böyle bir durum olursa eleştirilir.

Bedavaya çok iyi transfer bence bonservis yok yıllık ücrette de az tutarsa ki oğulcan bence yetenekli bir oyuncu umarım hayırlı olur.

Genoa'da 500 bin kazanan bir futbolcu ornegin Napoli'ye transfer oldugunda daha az paraya veya 600-700 bine mi oynayacak? Ya futbolu takip etmiyorsunuz ya da hayal goruyorsunuz, bence ikincisi.

Jimmy 1m, Sener 1m, Linnes 1.4m, Ahmet 900 bin, Ogulcan 400-500-600 bin kazanacak. Ustelik diyelim tutmadi gelecek sezon takimda dusunmuyoruz seni dersin hic sorun yaratmadan gider cunku maasi cok yuksek degil.

Rize Ogulcana 20 yasinda 4 senelik sözlesme vermis ve hic uzatmamis. O kadar genc adama anadolu takimlari ne kadar maas verir? Belki senede 1-1,5 milyon lira veriyorlarmidir?

20 milyon lira çöpe gitmiş yaz oraya 20 milyon zarar

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt