Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
...
FB_IMG_1597164277766.webp

F A T I H T E R I M

Bu altyapı romantikligi boş laflar olmaya basladi. Son 10 sene de ozan ve arda var. Ee kulüpten gidenlere bakıyorum bir halt olan yok. Bir ara cem sultana dileniyordu bizim taraftar.
Anlatamazsın yav. Bunlar Ozan'ı gördüler ya, her oyuncu onun gibi oynayacak sanıyorlar.
Son 10 senede alt yapımızdan çıkıp da şu anda süper ligde top oynayan kaç topçu var acaba?

Biraz yerli topculara hırs dolu olmuş millet. Oğulcan degil yabancı biri olsaydi aaa ne az paralara gelmis derlerdi. Bugün az kazaniyor dedigimiz marcao maasini en az 5 katina katlamistir bizde. Luyindama da ayni sekilde.

Biraz yerli topculara hırs dolu olmuş millet. Oğulcan degil yabancı biri olsaydi aaa ne az paralara gelmis derlerdi. Bugün az kazaniyor dedigimiz marcao maasini en az 5 katina katlamistir bizde. Luyindama da ayni sekilde.
Marcao kadro statüsüne göre ücret aliyor. Ilk 11 oyuncusu.

Ogulcan 3. / 4. forvet

3. / 4. sag kanat görünüyor suan takimda

Böyle bir oyuncunun cok fazla süre alamayacagi herkes tarafindan bilinir

Anlatamazsın yav. Bunlar Ozan'ı gördüler ya, her oyuncu onun gibi oynayacak sanıyorlar.
Son 10 senede alt yapımızdan çıkıp da şu anda süper ligde top oynayan kaç topçu var acaba?

Kerem alinmasin yunus var. İşte Oğulcan gelmesin ali yavuz var. O zaman Stuttgart aptal mı Ozan kabagi aldi ? Ne altyapiymis arkadas ya.

adam ffp varken 2 sene ust uste sampiyon yapti.3 kupa aldi gecen sezon 11 puan geriden gelip,17 puanimiz calinmasina ragmen.serdar azize sktr cekip 2 stoperle buyuk risk aldi ve takimi forvetsiz sampiyon yapti.ama fatih terim takimin icine ediyor,takimi mahvediyor shdhhdh
Bu senede sampiyon olacakti pandemi arasidir hocanin hastalidir baskanin hastaligidir butun konsrasyon gitti .

Benim U19'da izledigim 3 yetenekli futbolcu var

Isik Kaan Arslan
Atalay Babacan
Yunus Akgun

Digerlerinde isik goremedim. Kaldi ki Atalay fiziginden dolayi ve Yunus A takim ile ciktigi maclarda iyi bir izlenim geride birakmamasindan dolayi elestiriliyor.

Marcao kadro statüsüne göre ücret aliyor. Ilk 11 oyuncusu.

Ogulcan 3. / 4. forvet

3. / 4. sag kanat görünüyor suan takimda

Böyle bir oyuncunun cok fazla süre alamayacagi herkes tarafindan bilinir

Marcao gelirken as olacagi belli degildi. Scout transferi dendi. Portekizde tas catlasin 200 bin euro aliyordu. Ne yapti da bu eleman maasini 4 katina katladi ?

Burak yilmaz gec de olsa parladi,ustelik tsye gittiğinde adam yerine konmuyordu.ogulcan bursadaki potansiyeliyle konusuldu ve daha 17 sinde geldi ama fatih hoca ayrildigi icin o da ayrildi kulüpten.ogulcanin teknik ozellikleri de fena degil,bi burak yilmaz vakasi bile diyemiyorum bursadaki potansiyelinden soz ettikleri aklima gelince.daha iyisini umuyorum buraktan.

Marcao gelirken as olacagi belli degildi. Scout transferi dendi. Portekizde tas catlasin 200 bin euro aliyordu. Ne yapti da bu eleman maasini 4 katina katladi ?
4 milyon euro bonservis bedeli verip yedek bekletmeyecektik herhalde marcaoyu üstat?
linnes yedek oyuncu statüsündeyken 900 bin aldigi yerde indirime gidilmesi gerekirken 1,4den imza atti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt