- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
O yüzden alınmadı mı ztn kardeşFalcao ve Andone sakatlik sorunu yasamasa ve Babel hayal kirikligi olmasaydi, Adem ocak ayina kadar 5 mac yaparmiydi?
Yoksa bundesligada öyle şeyler olmuyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yüzden alınmadı mı ztn kardeşFalcao ve Andone sakatlik sorunu yasamasa ve Babel hayal kirikligi olmasaydi, Adem ocak ayina kadar 5 mac yaparmiydi?
Yo ademi herkes sevyo forumda,antalya macinda yaptigi asist de kalitesini gosteriyo zaten.Ben ogulcandan bu seneki adem büyük katkısı bekliyorum burda bazı renktaşlar ademi eleştirmesine ragmen bence geçen seneki en verimli transferlerimizden biriydi hayırlı olsun
Fenerbahçe Mauricio Lemos için oyuncunun kulübüne resmi teklif yaptı
Bunlar ne yapiyor veya ne yapmaya calisiyor.
Merak ettim simdi
Daha ne yapacağını da bilemiyoruz. Ben bu oğulcanı buraka benzetiyorum. Burak da 26-27 yaşına kadar ortalarda yoktutakas = zarar
O yüzden alınmadı mı ztn kardeş
Yoksa bundesligada öyle şeyler olmuyor mu
yasin gibi anahtar oyuncu da olabilirdiBen o twitterdeki keske yillar önce kavussaydik yazan adam icin diyorum. Ademi seneler önce alsakaydik, yinede yedek oyuncunun yedegi olmazmiydi?
Mauricio Lemos diye birini almaya çalışıyorlar olarak yorumlanabilir rtaş
Belki basarisiz olacak ama.Soyle olumlu dunusmek yerine adami yerin dibine sokanlar varOğulcan, aslan. Duygulandım yahu video da.
Başarılı olacaktır aslan parçası. Delikanlı, olgun bir genç arkadaşımız. Her şeyini verecektir bu forma için.
Adamlar 3 Mio $ Gömüyor Teklif olarak, ben orasina bakiyorum canim Kardesim.
Oyuncu satmadilar , hayirdir daha dün agliyorlardi ...
Bu Cocuk 2016 Barcalona‘ya transferini ret etti, bu sene LaLiga2‘de oynuyordu.
Almadilar diye yapiyordurBu Emre Çolak denilen yer cücesi yine ne twit atmış? Neler karıştırıyor yine bu?
muriçi satacaklar 40a
Önce adam olsun koduğumun vitaminsiz cücesi.
Zaten senin benim cebimden çıkıyor.Yayin gelirini sen sagliyorsun forma gelirini sponsorluğu maç gelirlerini.Ogulcan için demiyorum ama takımın genel maas skalası çok yüksek ve düşmeli.bi taraftar kesimi var anlaştığımız topçu kim olursa olsun asgari ücrete dahi anlaşsak eleştiriyor
kendi cebinden çıksa bu kadar koymaz