Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ogulcandan bu seneki adem büyük katkısı bekliyorum burda bazı renktaşlar ademi eleştirmesine ragmen bence geçen seneki en verimli transferlerimizden biriydi hayırlı olsun
Yo ademi herkes sevyo forumda,antalya macinda yaptigi asist de kalitesini gosteriyo zaten.

ömer bayram ve adem büyük gecen sene parasini cikardi ama esas sorun performans yapsin diye tonla para verilen oyuncularda zaten. yoksa ömer bayramin 400 bin eurosunda kimsenin gözü yok. senerler ahmetler jimmyler oynamadan bu oyuncudan iki kati fazla kazandilar. 2-3 milyon ve üstü alan yabancilar bilerek mac oynamadilar, mac sattilar vs.

böyle en dandik transferde bile niçin köprü açılışına giden devlet erkanı gibi cümbür cemaat yönetimkurulu başkan falan boy gösteriyor o da ilginç

ne yapacagi belirsiz,sahada hayalet gibi dolasip,arada bi sahneye cikacak sinan vasatindansa mucadeleci,hirsli,konusmasini bilen,efendi ve gercekten Galatasarayli olan,parlama olasiligi da olan ogulcan iyidir

Bu Emre Çolak denilen yer cücesi yine ne twit atmış? Neler karıştırıyor yine bu?

20200811_190600.webp

👋

Şu ülkeye İlhan Cavcav gibi oyuncudan anlayan adam gelmez daha...Bide scout olsa ne olurdu acaba

Ümit Karan
Geremi (Real Madrid)
Aykut Demir (Trabzonspor 2.9 milyon Euro)
Orhan Şam (Fenerbahçe 3.5 milyon Euro)
Draman Haminu (Lokomotiv Moskova 3 milyon Euro)
Tarık Daşgün (Fenerbahçe 5 milyon Euro)

Ergün Penbe (Galatasaray 650 bin Euro)
Gökhan Gönül (Fenerbahçe 1.4 milyon Euro)
Ümit Özat (Fenerbahçe 500 bin Euro)
Ali Tandoğan (Beşiktaş 1 milyon Euro)
Fredrik Risp (Trabzonspor 1 milyon Euro)
Ayman (Trabzonspor 1 milyon Euro)
Deniz Barış (Fenerbahçe 1 milyon Euro)
Souleymane Youla (Beşiktaş 1.15 milyon Euro)
Okan Koç (Beşiktaş 1.4 milyon Euro)
Jimmy Durmaz (Olympiakos 2 milyon Euro)

Ali Erenler
İrfan Can Kahveci
James Troisi
İsmail Güldüren
Deniz Barış
Orhan Şam
Draman Haminu
Kona
Mosheu
Khuse

Son 3 isimle büyük sükse yapmıştı

bi taraftar kesimi var anlaştığımız topçu kim olursa olsun asgari ücrete dahi anlaşsak eleştiriyor

kendi cebinden çıksa bu kadar koymaz
Zaten senin benim cebimden çıkıyor.Yayin gelirini sen sagliyorsun forma gelirini sponsorluğu maç gelirlerini.Ogulcan için demiyorum ama takımın genel maas skalası çok yüksek ve düşmeli.

Maks 25 milyon total

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt