Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi taraftar kesimi var anlaştığımız topçu kim olursa olsun asgari ücrete dahi anlaşsak eleştiriyor

kendi cebinden çıksa bu kadar koymaz

Kendi cebinden çıkıyor belki nerden biliyorsun belki düzenli olarak Galatasaray için bedel ödüyor bu tür eleştirilerin olması gayet normal

Yarın akşam üzeri kerem 19.05 Emre aciklanir sonra 7-10 gün bekleriz.Belki Babel ayrılır diğer herkes kalır takımda.

Seri belhanda mensah ortasahasi olabilir

A Spor'da Fenerli bi yorumcu Cisse'nin tercihi Fb'den yana demişti.Erol hocasıyla devam etmek istemiş.Akşamına da Cisse Beşiktaş'ı takip etmiş :D

şu an sadece maicon'dan gelen parayı harcayabiliyoruz. 1.5 milyonluk bütçe ile iki orta saha alamayız.

seri'ye kiralık ücreti isteyeceklerdir muhtemelen. ancak onu karşılarız eğer almaya karar verirsek.

Zaten senin benim cebimden çıkıyor.Yayin gelirini sen sagliyorsun forma gelirini sponsorluğu maç gelirlerini.Ogulcan için demiyorum ama takımın genel maas skalası çok yüksek ve düşmeli.

Maks 25 milyon total

ben dediklerine ters bi şey yazmadım ki zaten.

oğulcan'ın bizim için yetersiz bir oyuncu olduğunu söylemek başka, 4 yılda18 milyon tl alacak, ne güzel işmiş diye eleştirmek başka. ben bedava oynardım diye eleştiren gördüm yav.

ben dediklerine ters bi şey yazmadım ki zaten.

oğulcan'ın bizim için yetersiz bir oyuncu olduğunu söylemek başka, 4 yılda18 milyon tl alacak, ne güzel işmiş diye eleştirmek başka. ben bedava oynardım diye eleştiren gördüm yav.
Orası öyle piyasa bu yapacak bir şey yok.Maasi bana gor makul ama bu hayatta futbolcu olmak vardı :) arkadaşlarda bu yüzden eleştiriyor sanırım ama piyasa böyle maalesef.

Kimse formayi begenmiyordu ama bence oyuncularin üstünce canli gördükten sonra fena durmuyor sanki.

Kendi cebinden çıkıyor belki nerden biliyorsun belki düzenli olarak Galatasaray için bedel ödüyor bu tür eleştirilerin olması gayet normal
Ne tür eleştirilerin mesela? Bedelsiz oyuncu alıyorsun, TL üzerinden anlaşma yapıyorsun, 450 bin euro veriyorsun yıllık. Yarın göndermek istesek anadolu takımlarının karşılayabileceği bir ücret. Tarık Çamdal gibilere yapılan anlaşmaları gördük daha yakın zamanda. Taraftarlığı sırf eleştirmek için yapanlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt