- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Oğulcan için miydi bunca tantana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi taraftar kesimi var anlaştığımız topçu kim olursa olsun asgari ücrete dahi anlaşsak eleştiriyor
kendi cebinden çıksa bu kadar koymaz
Højbjerg’i almış Tottenham
Cogu genc arkadasimiz kiskandigi icin oyle yorum yapiyorlar bence ozellikle fazla takmamak gerekBazi arkadaslara sesleniyorum
Yeteneginiz varsa sizde topcu olun sizde kazanin bu paralari
Biktim bu surekli muhasebecilik yapanlardan yav.
F A T I H T E R I M
Bu 3lu ortasaha yol geçen hanı olur.Yarın akşam üzeri kerem 19.05 Emre aciklanir sonra 7-10 gün bekleriz.Belki Babel ayrılır diğer herkes kalır takımda.
Seri belhanda mensah ortasahasi olabilir
Biliyorum lakin belhanda hayatta gitmez.Madem gitmeyecek oynasın e madem oynayacak mensah-seri aynı anda alınmasınBu 3lu ortasaha yol geçen hanı olur.
Defansif anlamda rezalet olur.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu Vedat ne yapmış kendine yav. 25m kesin alırlar bu heriften![]()
![]()
Zaten senin benim cebimden çıkıyor.Yayin gelirini sen sagliyorsun forma gelirini sponsorluğu maç gelirlerini.Ogulcan için demiyorum ama takımın genel maas skalası çok yüksek ve düşmeli.
Maks 25 milyon total
Orası öyle piyasa bu yapacak bir şey yok.Maasi bana gor makul ama bu hayatta futbolcu olmak vardıben dediklerine ters bi şey yazmadım ki zaten.
oğulcan'ın bizim için yetersiz bir oyuncu olduğunu söylemek başka, 4 yılda18 milyon tl alacak, ne güzel işmiş diye eleştirmek başka. ben bedava oynardım diye eleştiren gördüm yav.
Bizim taraftarda sanki boyle afiften yerli Irkciligi var gibi yerliler ne yapsa goze giremiyor.Gercekten ademe yillar once kavussaydik keske djyen oldu mu yaw. Normal sartlarda adem rotasyon oyuncusu bile olmaz bizde.
Ne tür eleştirilerin mesela? Bedelsiz oyuncu alıyorsun, TL üzerinden anlaşma yapıyorsun, 450 bin euro veriyorsun yıllık. Yarın göndermek istesek anadolu takımlarının karşılayabileceği bir ücret. Tarık Çamdal gibilere yapılan anlaşmaları gördük daha yakın zamanda. Taraftarlığı sırf eleştirmek için yapanlar var.Kendi cebinden çıkıyor belki nerden biliyorsun belki düzenli olarak Galatasaray için bedel ödüyor bu tür eleştirilerin olması gayet normal