Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.880
- 20.632
- 2.333
Komisyon
Iban attım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komisyon
Hocam ne Belhanda'sı ya? Gider o kampa alınmayınca. Onu geçtim lig başlayana kadar kesin gider. Bonservisle olmasa bile yollarız artık o kekoyu.ligin ilk macı belhanda seri mensah 3lüsü çıkarız orta saha kevgire döner
Yani 18yasinda basladin bu islere. Dogrumu? Ben 32 yasindayim 8yasimdan beri Gsliyim42 birader
Bu Vedat ne yapmış kendine yav. 25m kesin alırlar bu heriften![]()
![]()
kanıtlar mısın yüregin saglamsaYani 18yasinda basladin bu islere. Dogrumu? Ben 32 yasindayim 8yasimdan beri Gsliyim
Renkdaş 440.000 Euro ediyor bonserviside yok. Bize göre çok tabi memleketin yarısı senelik 5.000 Euro ya çalışıyor ama kulüpler için fena değil.yine kazığı yemişiz en kötü topçuya 4-5 milyon tl dağıtıyoruz senelik
Sağ AçıkBeyler size bir şey soracağım. Bu Oğulcan genelde sol açık mı oynadı yoksa sağ açık mı? Veya forvet arkası mı? Kerem sol kanat onu biliyoruz ama Oğulcan'ın nereyi yedekleyeceğini henüz bilmiyorum çünkü dikkat etmedim Rize'de izlerken nerede oynadığına. Aynı şekilde Emre Kılınç'ı nereye alıyoruz sizce? Sola mı sağa mı?
Sporcular fiziklerine dikkat etmeli ya mesleğe saygı diye bir şey var. Ozan da mesela kilo alıp gelmiş. Üst seviye topçu olmak isteyenlerin en son yapması gereken şey yağ toplamak. Ben zamanında top oynarken 3 kilo aldım diye kaptanlık gidiyordu.Futbol 6 packle mi oynanıyor yaw.
Sana yalan borcum yok bu 1kanıtlar mısın yüregin saglamsa
O zaman Transfermarkt'taki mevkisi doğru. Tamamdır sağol renktaş.Sağ Açık
Sporcular fiziklerine dikkat etmeli ya mesleğe saygı diye bir şey var. Ozan da mesela kilo alıp gelmiş. Üst seviye topçu olmak isteyenlerin en son yapması gereken şey yağ toplamak. Ben zamanında top oynarken 3 kilo aldım diye kaptanlık gidiyordu.
Maç içerisinde yeri değişmiş olabilir tabiBeyler size bir şey soracağım. Bu Oğulcan genelde sol açık mı oynadı yoksa sağ açık mı? Veya forvet arkası mı? Kerem sol kanat onu biliyoruz ama Oğulcan'ın nereyi yedekleyeceğini henüz bilmiyorum çünkü dikkat etmedim Rize'de izlerken nerede oynadığına. Aynı şekilde Emre Kılınç'ı nereye alıyoruz sizce? Sola mı sağa mı?
Bu Vedat ne yapmış kendine yav. 25m kesin alırlar bu heriften![]()
![]()
Ben zaten mantalite açısından diyorum. PL yapan topçularda hiç göremiyoruz üstad. Falcao'nun geçen seneki durumu açıklanabilir gibi değil zatenmuriçte çok bişey yok ki 1 ay idman yapacak işte herif
Haziranda da falcao fotoları görüyoduk ne güzel bakmış kendine fln diye sonra sahada göremedik herifi rtaş
Hocam ne Belhanda'sı ya? Gider o kampa alınmayınca. Onu geçtim lig başlayana kadar kesin gider. Bonservisle olmasa bile yollarız artık o kekoyu.