Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EfC01atWkAA2Lnn.webp

Beyler size bir şey soracağım. Bu Oğulcan genelde sol açık mı oynadı yoksa sağ açık mı? Veya forvet arkası mı? Kerem sol kanat onu biliyoruz ama Oğulcan'ın nereyi yedekleyeceğini henüz bilmiyorum çünkü dikkat etmedim Rize'de izlerken nerede oynadığına. Aynı şekilde Emre Kılınç'ı nereye alıyoruz sizce? Sola mı sağa mı?

Beyler size bir şey soracağım. Bu Oğulcan genelde sol açık mı oynadı yoksa sağ açık mı? Veya forvet arkası mı? Kerem sol kanat onu biliyoruz ama Oğulcan'ın nereyi yedekleyeceğini henüz bilmiyorum çünkü dikkat etmedim Rize'de izlerken nerede oynadığına. Aynı şekilde Emre Kılınç'ı nereye alıyoruz sizce? Sola mı sağa mı?
Sağ Açık

Sporcular fiziklerine dikkat etmeli ya mesleğe saygı diye bir şey var. Ozan da mesela kilo alıp gelmiş. Üst seviye topçu olmak isteyenlerin en son yapması gereken şey yağ toplamak. Ben zamanında top oynarken 3 kilo aldım diye kaptanlık gidiyordu.

muriçte çok bişey yok ki 1 ay idman yapacak işte herif
Haziranda da falcao fotoları görüyoduk ne güzel bakmış kendine fln diye sonra sahada göremedik herifi rtaş

Maç içerisinde yeri değişmiş olabilir tabi
1597168318770.webp

muriçte çok bişey yok ki 1 ay idman yapacak işte herif
Haziranda da falcao fotoları görüyoduk ne güzel bakmış kendine fln diye sonra sahada göremedik herifi rtaş
Ben zaten mantalite açısından diyorum. PL yapan topçularda hiç göremiyoruz üstad. Falcao'nun geçen seneki durumu açıklanabilir gibi değil zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt