Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
ulan faslı şu saçları kesmeyecektin yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sag kanat ve forvet pozısyonlarında oynuyor.Solda bır kac macını bılıyorum tempolu oynayan takımlarda ogulcan ısyapar eger genc dınamık bır kadro olursak ben cok yararlı olacagını dusunuyorum ama hantal olan takım ona gore olmaz.Beyler size bir şey soracağım. Bu Oğulcan genelde sol açık mı oynadı yoksa sağ açık mı? Veya forvet arkası mı? Kerem sol kanat onu biliyoruz ama Oğulcan'ın nereyi yedekleyeceğini henüz bilmiyorum çünkü dikkat etmedim Rize'de izlerken nerede oynadığına. Aynı şekilde Emre Kılınç'ı nereye alıyoruz sizce? Sola mı sağa mı?
İsterse 3. havalimanı yakınından arsa alsın ama gidecek. O sene bu sene.inş gider pek öyle durmuyo gibi ev mev aldım diyo üstüne seri geri geliyomş moraller çöktü
Sampıyonlar lıgı olarak 2 sampıyon kulupler kupası adı altında yarı fınalımız var
neyse senin kadar kindar çocuksu degilimSana yalan borcum yok bu 1
Kanitlama zorunlulugum da yok bu 2
Bakestas kayode diye de milleti kandirma buda 3
Hayirli tıraşlar
Onun umrunda mı? Uğruna onurunu sattığı paralarını sayıyordur şimdi.İzle Mert hakan ezigi. Sen asla tuttuğun takimin formasini giymek gibi bir zevke erisemeyeceksin.
bende öyle sanıyordum ama manuyu elediğimizde 4 erden 2 grup varmış.Yani orda da son 8 e kalmışız.Sampıyonlar lıgı olarak 2 sampıyon kulupler kupası adı altında yarı fınalımız var
Beyler size bir şey soracağım. Bu Oğulcan genelde sol açık mı oynadı yoksa sağ açık mı? Veya forvet arkası mı? Kerem sol kanat onu biliyoruz ama Oğulcan'ın nereyi yedekleyeceğini henüz bilmiyorum çünkü dikkat etmedim Rize'de izlerken nerede oynadığına. Aynı şekilde Emre Kılınç'ı nereye alıyoruz sizce? Sola mı sağa mı?
Yanı o zaman format geregı son 8 ama ceyrek fınal olarak gecmıyor gruplar olarak gectıgı ıcın soylemedım.Ama normal formatta 2 defa kaldıkbende öyle sanıyordum ama manuyu elediğimizde 4 erden 2 grup varmış.Yani orda da son 8 e kalmışız.