Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler size bir şey soracağım. Bu Oğulcan genelde sol açık mı oynadı yoksa sağ açık mı? Veya forvet arkası mı? Kerem sol kanat onu biliyoruz ama Oğulcan'ın nereyi yedekleyeceğini henüz bilmiyorum çünkü dikkat etmedim Rize'de izlerken nerede oynadığına. Aynı şekilde Emre Kılınç'ı nereye alıyoruz sizce? Sola mı sağa mı?
Sag kanat ve forvet pozısyonlarında oynuyor.Solda bır kac macını bılıyorum tempolu oynayan takımlarda ogulcan ısyapar eger genc dınamık bır kadro olursak ben cok yararlı olacagını dusunuyorum ama hantal olan takım ona gore olmaz.

Sampıyonlar lıgı olarak 2 sampıyon kulupler kupası adı altında yarı fınalımız var

Buna ek olarak 1993-1994 sezonunda da Şampiyonlar Ligi son 8'indeydi Galatasaray. Manchester United'ı elediğimiz sezon. O sezon son 8 takıma kadar eliminasyon vardı. Grup aşaması 8 takımla başlıyordu. Her gruptan 2 takım yarı finale çıkıyordu. Biz de son 8 takımın içindeydik yani. @Akın Sayman

Kaynak: 1993–94 UEFA Champions League - Wikipedia

Beyler size bir şey soracağım. Bu Oğulcan genelde sol açık mı oynadı yoksa sağ açık mı? Veya forvet arkası mı? Kerem sol kanat onu biliyoruz ama Oğulcan'ın nereyi yedekleyeceğini henüz bilmiyorum çünkü dikkat etmedim Rize'de izlerken nerede oynadığına. Aynı şekilde Emre Kılınç'ı nereye alıyoruz sizce? Sola mı sağa mı?

Çok yönlü oyuncu 4-4-2 de santrafor olarak kullanabilirsin 4-3-3 de sağ uçta oynatabilirsin 4-2-3-1 de sağ kanat oynatabilirsin.

Bence en ideal yeri 4-4-2 de tamamlayıcı forvet olur Oğulcan - Falcao / Oğulcan - Diagne gibi oyun içinde de sürekli pres yapma özelliği var rakip stoperleri aşırı rahatsız ediyor

Omar Elabdellaoui, son dakika bir evrak sorunu yaşanmazsa cumartesi KAP'a bildirilecek. (TransferWeb)

20200811_200054.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt