Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse senin kadar kindar çocuksu degilim
zamanı gelince seni affettigimi bil yeter
Ben kindarlik yapmiyorum. Senin dun bakestas ve bugun kayode ile ilgili yazdigin seyler uzerine milleti kandirma dedim. Hadi kayode ileride belki olur babel giderse falan filan. Ama dun bakestas yazdiginda baska bi arkadas yazdi sana sende yarin görursun dedin. Bugun bakestasin b si gecmedi lansmanda..

Niye bukadar alindin onu anlamadim

Mert bakana laf sokmayı bırakın artık amma uzadı bu mevzu.Adam daha fazla para almış gitmiş çalıştığım yerden daha fazla para teklif eden olsa giderim.10 dene kariyeri kalmis toplayabildigi kadar para toplayıp keyfine bakacak.

Aynı muhabbet muriqi denen herifte de oldu.Yok kuruş duruş yok aslan var tarihimizin en rezil aciklamalarinda biriydi.Adam daha fazla para aldı gitti.

Ben kindarlik yapmiyorum. Senin dun bakestas ve bugun kayode ile ilgili yazdigin seyler uzerine milleti kandirma dedim. Hadi kayode ileride belki olur babel giderse falan filan. Ama dun bakestas yazdiginda baska bi arkadas yazdi sana sende yarin görursun dedin. Bugun bakestasin b si gecmedi lansmanda..

lansmanda isimler geçmedi zaten spesifik soru dışında nyse
1597168967976.webp

Mert bakana laf sokmayı bırakın artık amma uzadı bu mevzu.Adam daha fazla para almış gitmiş çalıştığım yerden daha fazla para teklif eden olsa giderim.10 dene kariyeri kalmis toplayabildigi kadar para toplayıp keyfine bakacak.

Aynı muhabbet muriqi denen herifte de oldu.Yok kuruş duruş yok aslan var tarihimizin en rezil aciklamalarinda biriydi.Adam daha fazla para aldı gitti.
uzayacak tabi çünkü burada metin oktay rüzgarları estiriyodu arkadaşlar mert hakan kraldır falan diye :)

renktaş transferden yunus abi sorumlu değil ki
O duyduğunu söylüyor. Bugün olmaz yarın olur tepki göstermenin manası ne? Sonra duyumcular neden kaçıyor diyoruz özgür ayten abiye olduğu gibi.

Yönetim iyice ali koç gibi davranmaya basladi.Suni gündem yaratmayi bırakın takım 6.oldu hala çöpleri takıma dolduruyorsunuz ne bekliyorsunuz yeni sezondan bu coplerle.

Oyuncu satın ortasaha transfer edin.Marsa son vagon mu diye dalga gecmeyin.Son gün aldıklarınizla hoca 24 puan topladı demekki adam kamp yapmadan yapamıyor.

Lazio, very close to the arrival of Muriqi from Fenerbahce. Deal worth 16 million euros plus bonus (Di Marzio)

renktaş transferden yunus abi sorumlu değil ki
O duyduğunu söylüyor. Bugün olmaz yarın olur tepki göstermenin manası ne? Sonra duyumcular neden kaçıyor diyoruz özgür ayten abiye olduğu gibi.
Eyvallah transferden sorumlu degil de okadar iddiali konusmasin ozaman. Misal bakestas icin yarin görursun yerine, ilerde ismi ciktiginda görursun desin

uzayacak tabi çünkü burada metin oktay rüzgarları estiriyodu arkadaşlar mert hakan kraldır falan diye :)
Futbolculara gereksiz anlam yuklemem çünkü parasini düşünen profesyonel çoğu.

Bu tarz polemiklerin uzamasının takıma yararı ne?Transfer yapamıyorlar futbolun en önemli mevkisini boş bırakmışlar takım öylece kampa giriyor derdimiz Rolex saat 3-4 yildiz.

Seneye göreceğim ilk 3 e giremeyince

bende öyle sanıyordum ama manuyu elediğimizde 4 erden 2 grup varmış.Yani orda da son 8 e kalmışız.
Eskiden sadece sampiyonlar katildigindan 2 tur gectiginde ceyrek finaldeydin. Biz Cork City ve Manchester United'i gectik. Rakipler de Spartak, Gotoborg, Rosenborg filan olurdu. Yabancilari iyi secseydik yari final yapmak imkansiz degildi. Ilk yil zaten tecrubesizdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt