Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.285
- 15.104
- 1.878
Satin alma opsiyonu kac? Gecende tek 1,4 milyon falan kiralik bedeli ödeniyor diyorlardi.
Ve zorunlumu yada degil mi? ?
Ve zorunlumu yada degil mi? ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimseyi istemiyorumBonservis vermeden seri'den daha iyi kimi almamizi ya da kiralamamizi istersin o bolgeye?
Tamamkimseyi istemiyorum
Fransa'da dedem de yonetir gelsin turkiye'de yonetsinKulup boyle yonetilir
Niye fransada daha kolay oluyor sen enayi gibi falcaolara 6 7 verirken onlar potensiyele alt yapiya yatirim yapiyor. Fransa daha kolaymis tam tersine türkiye her turlu daha kolaydi dune kadar vergi yoktuFransa'da dedem de yonetir gelsin turkiye'de yonetsin

Bu arada ben Ozornwafor'un bu sene kadroda yer alabileceğini düşünüyorum Marcao'nun yedeği olarak.Ahmet Çalık'ı Mensah takasında verirsek yedek stoper kalmıyor takımda.
Emin kiralık gidiyor, Donk ile sözleşme bitti. Alpaslan Öztürk haberleri doğru diye tırsmıyor değilim.
bizden onay veren çıkışta istifasını da versinKulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil: "Harcama Limiti konusunda kulüplerimizin farklı talepleri var. Yarın 21 kulüp bir araya geleceğiz. Bu konu da gündem maddesi. Nihat Özdemir, değişim talebi hakkında 'Kulüplerin tamamının onayını isterim' dedi." (A Spor)