Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bedavaya veya çok cüzi bir miktara alabileceğin o kadar çok oyuncu var ki.. bunlardan en kötü 1 veya 2 tanesi iyi çıksa deli paralara satarsın kötü çıkanlardan da zarar etmezsin neden gidiyoruz +25 yaş oyuncu alıyoruz ANLAYAMIYORUM.

kardeşim avrupa ülkelerinin bu afrikadan oyuncu bulup çıkarması, altyapı saglaması falan cografi keşifler ve sömürüyle biraz alakalı da olabilir mi sadece soruyorum?
Yil 1880 olmadigi icin alakasi yok. Sen afrika liglerinden oyuncu istedin de vermediler mi?

3 tane kiralık orta saha vardı sezon başı. Finansal fair play devam edeceği belliydi. En azindan bonservisi bitecek biriyle temasa geçip imza parası ile alınmalı idi. Çok kötü yonetiliyoruz. 2 orta saha lazim ve elimizde sadece 1.7 milyon var. Bu parayı hepsini mensahta kullanacaz ve seriyi babel ile takas etmeye çalışacaz. Belhanda gitmeyecekse ben marcao ve luyindama satışına karşıyım. Başka da satılacak adam yok. Durumumuz kötü bayağı ffp dolayısı ile. Yalandan kalu, kamil haberi çıkarttılar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim avrupa ülkelerinin bu afrikadan oyuncu bulup çıkarması, altyapı saglaması falan cografi keşifler ve sömürüyle biraz alakalı da olabilir mi sadece soruyorum?
Sadece CAF Şampiyonlar Ligi takip edilirse bile eminim her yıl parlatabileceğimiz 1-2 genç oyuncu buluruz. En azından alt yapıya alınıp deneyebiliriz. Son birkaç yıldır yapıyorduk aslında bu gibi deneme işlerini

Bunun kirası bitmedimi yav, bizden onyrkuru erken döndü bu nasıl iş.
EfAB1MpWkAAI5la

Yarin kamp basliyor ama bu sezon sadece 274 dk sure alan Ozornwafor Almeria playoff oynayacagi icin orada hala antrenmanlara cikiyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yil 1880 olmadigi icin alakasi yok. Sen afrika liglerinden oyuncu istedin de vermediler mi?
manyak mısın hangi dünya düzennde yaşıyorsun adamların kurulmuş sistemlerinden ülkeler haal kendi varoluşlarını gerçekleştiremiyorlar. kültürel anlamda buyken sen orda asla piyasa yapıp kendini gösterip cazibe merkezi olamazsın. tek boyutlu baktıgın için aglamak kolay ali gece gece

Sadece CAF Şampiyonlar Ligi takip edilirse bile eminim her yıl parlatabileceğimiz 1-2 genç oyuncu buluruz. En azından alt yapıya alınıp deneyebiliriz. Son birkaç yıldır yapıyorduk aslında bu gibi deneme işlerini
zor degil bu zaten izleyen takip eden vardır ama isim yapmışı almanın sırası bize gelmiyo ve oyuncu geliştirmek için uygun bir ortamımız yok. al kira ver dengesi için de kültürümüz ve ekonomimiz yetersiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt