Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.229
- 25.570
- 3.183
ben onu tamamen unutmuşum yavBu arada ben Ozornwafor'un bu sene kadroda yer alabileceğini düşünüyorum Marcao'nun yedeği olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben onu tamamen unutmuşum yavBu arada ben Ozornwafor'un bu sene kadroda yer alabileceğini düşünüyorum Marcao'nun yedeği olarak.
orta sahaya bonservisi elinde olan JEFF HENDRICK'i alin en azindan. oyuncu satmaktan aciz olduklari icin mensah'i maicon'un parasi + 3-5 takas oyuncusuyla halletmeye calisiyorlardir. kimseyi satmazsan kiralama ücreti istenmeyen adamlara + bonservisi elinde olup da kulüp bulamayanlara yönelmen lazim.
6.bitiren kadroyu korumasak daha iyiBu sene işimiz zor olacak bence.
Belhanda ve Feghouli şımarık, yetersiz, Lemina ve Seri istikrarlı değil ama kadroyu korumamız lazım.
Paranin degeri her gun dusuyor sen de bu ekonomiye bagimlisin sonuctaNiye fransada daha kolay oluyor sen enayi gibi falcaolara 6 7 verirken onlar potensiyele alt yapiya yatirim yapiyor. Fransa daha kolaymis tam tersine türkiye her turlu daha kolaydi dune kadar vergi yoktu

Ahmet'ten daha fazla güven verir bence taraftara.ben onu tamamen unutmuşum yav
3.ligden gelen Kerem'e de özel video gelecek miyarın 19.05![]()

ergen ergen hareketlerden baska bir sey degil. transfer bittigi gün aciklanir benim bildigim. bunlar videosuydu resmiydi bos bos islerin pesindeAcil 19.05 saçmalığından vazgeçmemiz lazım.. böyle giderse bütün yapacağımız transferler Eylül ayında anca açıklanır
orta sahaya bonservisi elinde olan JEFF HENDRICK'i alin en azindan. oyuncu satmaktan aciz olduklari icin mensah'i maicon'un parasi + 3-5 takas oyuncusuyla halletmeye calisiyorlardir. kimseyi satmazsan kiralama ücreti istenmeyen adamlara + bonservisi elinde olup da kulüp bulamayanlara yönelmen lazim.
Bunun bir alışılmış olmasından korkuyordum ve korktuğum da oldu.. Milleti heyecanlandırmayı ve etkileşim almayı seviyorlar ne yazık kiergen ergen hareketlerden baska bir sey degil. transfer bittigi gün aciklanir benim bildigim. bunlar videosuydu resmiydi bos bos islerin pesinde
esenler otogarında otobüsten inişi...3.ligden gelen Kerem'e de özel video gelecek mi![]()
Bu arkadasi baya suredir takip editorum. böyle onlarca oyuncu yazdi cizdi. Belcika takimi bedavaya aldığı adami 32m euroya satti. Sen az biraz akilli olsan afrikaya kamp kurarsin belcika takimlarin almak istediklerini alirsin yine kadro kurarsın. biz ne yapıyoruz Diagne Mensah Trezeguet amrabat filan ligden gordugun adamlari almaya calisiyorsun yetmiyor futbolu unutmuş yildiz eskilerini aliyorsun yetmiyor premierlig artiklari ile ugrasiyorsun. Sonra da para yok diye agliyorsun. B..k yok senin beynin yok onu anla ilk basta