Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insan ticaretinden iyi anlıosn sanırım 200bine ikna ediosun helal olsun ali qece
Senin hafizan iyi degil ama asagiya bak hatirla

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Valentine James Ozornwafor ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:

“Profesyonel futbolcu Valentine James Ozornwafor ve kulübü Enyimba Football Club ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 300.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.

2019-2020 sezonu için net 100.000 EUR sabit transfer ücreti

2020-2021 sezonu için net 125.000 EUR sabit transfer ücreti

2021-2022 sezonu için net 150.000 EUR sabit transfer ücreti

2022-2023 sezonu için net 200.000 EUR sabit transfer ücreti”

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Trencin gibi slovakyadaki takimlar bile afrikadan adam getirebiliyor. Orda topcular 50 bin net maas aliyormudur?

Bence biz erkenden davranirsak ve bir genc afrikali cocugu parlatmayi becerirsek, sonraki genc afrikali cocuklari daha kolay kapabiliriz.

Niye fransada daha kolay oluyor sen enayi gibi falcaolara 6 7 verirken onlar potensiyele alt yapiya yatirim yapiyor. Fransa daha kolaymis tam tersine türkiye her turlu daha kolaydi dune kadar vergi yoktu
o oyuncuları biz alsak verecekleri Max para 10 milyon olur sende mecbur satarsın. Aynı oyuncu Fransa'da olunca 70-80 ediyor. Kaldı ki tutan oynncuda kaçmak için elinden ne gelirse yapıp elnini zayıflatır tr de olunca

Senin hafizan iyi degil ama asagiya bak hatirla

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Valentine James Ozornwafor ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:

“Profesyonel futbolcu Valentine James Ozornwafor ve kulübü Enyimba Football Club ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 300.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.

2019-2020 sezonu için net 100.000 EUR sabit transfer ücreti

2020-2021 sezonu için net 125.000 EUR sabit transfer ücreti

2021-2022 sezonu için net 150.000 EUR sabit transfer ücreti

2022-2023 sezonu için net 200.000 EUR sabit transfer ücreti”

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
sus artık gece gece ali gece

o oyuncuları biz alsak verecekleri Max para 10 milyon olur sende mecbur satarsın. Aynı oyuncu Fransa'da olunca 70-80 ediyor. Kaldı ki tutan oynncuda kaçmak için elinden ne gelirse yapıp elnini zayıflatır tr de olunca
Cenk 22
Yusuf 21
Ndaiye 16
Ozan 12
Cengiz 15
Ugurcan icin 20 deniyor
Vedat icin 16 deniyor

Sen potensiyeli bul fiyatini da yavas yavas artirirsin yeterki bul

Cümleten iyi akşamlar, nöbetler, aylar sonra bir foruma girip göz atmak nasip oldu :)

Çok büyük umutlarla gece gündüz Falcao nöbeti tutup üstüne üstlük forumdan bir de Falcao baskılı kupa kazanmıştım ama hani hayal kırıklığı tarif olunamaz seviyede. Önemli bir isim gelse dahi ondan beklentilerimi Falcao kadar yüksek tutmayacağım, ihtiyaçlarımızı gidersin yeterli diyorum. Büyük beklenti ile uyuşmayan performans veya gidişat uyku kaçırıyor bende...

Formayı acayip beğendim. Hatta son senelerin en güzel forması bana göre.

Müthiş kaliteli maç forması. Muazzam.

Emre k nik videosu nasil olacak merak ettim

Telif yemeyeceğini bilsem şu sevinci videoya sıkıştırırdım ben olsaydım. Madem canları oyun oynamak istiyor iyice bir kudurtmak lazım

EL1x17oXkAAiAVw.webp

Cümleten iyi akşamlar, nöbetler, aylar sonra bir foruma girip göz atmak nasip oldu :)

Çok büyük umutlarla gece gündüz Falcao nöbeti tutup üstüne üstlük forumdan bir de Falcao baskılı kupa kazanmıştım ama hani hayal kırıklığı tarif olunamaz seviyede. Önemli bir isim gelse dahi ondan beklentilerimi Falcao kadar yüksek tutmayacağım, ihtiyaçlarımızı gidersin yeterli diyorum. Büyük beklenti ile uyuşmayan performans veya gidişat uyku kaçırıyor bende...
hoşgeldin tebrik bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt