- 22 Ocak 2010
- 52.288
- 33.655
- 3.073
bu ne yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen bonservisi elinde ön libero yok mu piyasadasen araştırirsin bu işleri
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden riske girmedik anlamadım. Girilecek bir risktiN.mendy var xavinin takımıyla anlaşmak uzereymis
Başkanım Karıncayı sevip Belini incitmeyen nezakette bir insan.. Yalı çocugunu zekasıyla tokatlıyorBaskan bugun fenerbahcelilere ve eski fenebahcelilere oyle sokmuski su saat oldu halen cirliyolar
konuşalım digitürkle gerekirse verelim para kullanalım şu fotoyuTelif yemeyeceğini bilsem şu sevinci videoya sıkıştırırdım ben olsaydım. Madem canları oyun oynamak istiyor iyice bir kudurtmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 88718
bu ne yaw
Çay burnumdan geldi gülmektendisipline edilirse falcaoyu geçer diyorOkan mali balotelli falcaodan kariyerli diyor. Ulan ne mal adamlarsınız. Aynı cümlede geçmesi falcaoya hakaret.
3-3-6'nın mucidi diyorsa doğrudur renktaş.Okan mali balotelli falcaodan kariyerli diyor. Ulan ne mal adamlarsınız. Aynı cümlede geçmesi falcaoya hakaret.
Porto ile vedalaştı.Son maçına çıktı.Porto kesin satacak da bonservis pazarlığı yapıyodur..Telles harbiden küfürü hak ediyorsun bir yere gitte bari Polonyalı’lardan birinin bonservisi ödeyelim adam sözleşmesi bitecek hala Porto da duruyor Porto da saf gibi adamı satamıyor
Bizim taraftar mucadeleci oyunculari sever neden Ogulcana bu kadar kotu bakiliyor peki?Çok yönlü oyuncu 4-4-2 de santrafor olarak kullanabilirsin 4-3-3 de sağ uçta oynatabilirsin 4-2-3-1 de sağ kanat oynatabilirsin.
Bence en ideal yeri 4-4-2 de tamamlayıcı forvet olur Oğulcan - Falcao / Oğulcan - Diagne gibi oyun içinde de sürekli pres yapma özelliği var rakip stoperleri aşırı rahatsız ediyor
Vedatla bu aynı şey değil. Galatasaray fanatiğiysen birde babanın vasiyetide buysa parayı seçemezsin, hayatta herşey para değil. Birde sanki bizde karın tokluğuna mı oynayacaktı yani jübileyi GS de yapıp askeri ücretle iş mi arayacaktı? Herneyse uzatmış oldum mevzuyu. Babasını saymayan, parayı sayan için seni mi kıracam renkdaş haklısın.Mert bakana laf sokmayı bırakın artık amma uzadı bu mevzu.Adam daha fazla para almış gitmiş çalıştığım yerden daha fazla para teklif eden olsa giderim.10 dene kariyeri kalmis toplayabildigi kadar para toplayıp keyfine bakacak.
Aynı muhabbet muriqi denen herifte de oldu.Yok kuruş duruş yok aslan var tarihimizin en rezil aciklamalarinda biriydi.Adam daha fazla para aldı gitti.
Meet hakkinda yazdiklarinla tarafini belli ettin sen bende ne ayak bu diyordumMert bakana laf sokmayı bırakın artık amma uzadı bu mevzu.Adam daha fazla para almış gitmiş çalıştığım yerden daha fazla para teklif eden olsa giderim.10 dene kariyeri kalmis toplayabildigi kadar para toplayıp keyfine bakacak.
Aynı muhabbet muriqi denen herifte de oldu.Yok kuruş duruş yok aslan var tarihimizin en rezil aciklamalarinda biriydi.Adam daha fazla para aldı gitti.