Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert bakana laf sokmayı bırakın artık amma uzadı bu mevzu.Adam daha fazla para almış gitmiş çalıştığım yerden daha fazla para teklif eden olsa giderim.10 dene kariyeri kalmis toplayabildigi kadar para toplayıp keyfine bakacak.

Aynı muhabbet muriqi denen herifte de oldu.Yok kuruş duruş yok aslan var tarihimizin en rezil aciklamalarinda biriydi.Adam daha fazla para aldı gitti.
Limitçi nbr

a sporun kendisi ne ki yorumcusu ne olsun

okan koc kim yav

süper ligdeki forvetlerin cogunu donumda sallardim diyen biri

nereye salliyorsa artik. kariyerin neydi senin..

Mendy-Seri-Yekta orta sahasını kurup rakipleri hava toplarında ablukaya almamız gerekiyordu.

Galatasaray ‘ın ilgilendiği Polonyalı’lar da transferler müspet ilerliyor...
Mensah konusunda Galatasaray ‘ın eli daha güçlü çünkü takastaki oyuncular önemli..Yarın sıcak gelişmeler olabilir ..13 Ağustos’ta iş çözülür..
[ @tanerkrmn / İnstagram ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sergen yalcin ze luisi cok istiyomus forvete ama zormus.oyuncu burayi istemiyomus,kulubu bonservisi ile satmaktan yanaymis.balotelli de cok zor,beklentiye girmeyin demis bjklillerin haber müdürü murat abi

Vedatla bu aynı şey değil. Galatasaray fanatiğiysen birde babanın vasiyetide buysa parayı seçemezsin, hayatta herşey para değil. Birde sanki bizde karın tokluğuna mı oynayacaktı yani jübileyi GS de yapıp askeri ücretle iş mi arayacaktı? Herneyse uzatmış oldum mevzuyu. Babasını saymayan, parayı sayan için seni mi kıracam renkdaş haklısın.
Her türlü Alper Potuk gibi patlayacak bu da. 1 maç iyi, 3 maç kötü istikrar olmayacak. Ara ara iş yapacak ama asla vazgeçilmez olmayacak.

Takimi ile uyumu olmayan kaliteli ayaklar oluyor. Yıllık ücreti için kiralayan oyunculara bakmak lazım. Ingilterede sık oluyor kovalamak lazim bir orta saha.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmediğimden soruyorum bu Scott Piri neden bu kadar abartılıyor ve önemseniyor?

Bence sürpriz satışlar olacak yani bir şekilde 3m belhanda 4-5m feghouli den çıkarsak iş yapacak 3-4 isim alınabilir
Bence Belhanda kesin gitsin isterim ama Feghouli kalabilir. Kendisi Belhanda'dan daha katkı sağlar. Gerçi TS'de ki kırmızı karttan sonra farklı düşünüyordum ama...

Belhanda ve feghoulinin cebine para koysan her türlü giderler de bayağı para isterler.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt