Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mendy gecen sene boştayken de istememis fatih hoca galiba,gurpegi buna benzer bisey demisti yanlis hatirlamiyosamNeden riske girmedik anlamadım. Girilecek bir riskti
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Limitçi nbrMert bakana laf sokmayı bırakın artık amma uzadı bu mevzu.Adam daha fazla para almış gitmiş çalıştığım yerden daha fazla para teklif eden olsa giderim.10 dene kariyeri kalmis toplayabildigi kadar para toplayıp keyfine bakacak.
Aynı muhabbet muriqi denen herifte de oldu.Yok kuruş duruş yok aslan var tarihimizin en rezil aciklamalarinda biriydi.Adam daha fazla para aldı gitti.
Zamaninda siktiri çektik göt gibi kalmıştı ondan böyle kuduruyor.Bu okan koc a cok mu soktuk zamaninda

Galatasaray ‘ın ilgilendiği Polonyalı’lar da transferler müspet ilerliyor...
Mensah konusunda Galatasaray ‘ın eli daha güçlü çünkü takastaki oyuncular önemli..Yarın sıcak gelişmeler olabilir ..13 Ağustos’ta iş çözülür..Her türlü Alper Potuk gibi patlayacak bu da. 1 maç iyi, 3 maç kötü istikrar olmayacak. Ara ara iş yapacak ama asla vazgeçilmez olmayacak.Vedatla bu aynı şey değil. Galatasaray fanatiğiysen birde babanın vasiyetide buysa parayı seçemezsin, hayatta herşey para değil. Birde sanki bizde karın tokluğuna mı oynayacaktı yani jübileyi GS de yapıp askeri ücretle iş mi arayacaktı? Herneyse uzatmış oldum mevzuyu. Babasını saymayan, parayı sayan için seni mi kıracam renkdaş haklısın.
Bence Belhanda kesin gitsin isterim ama Feghouli kalabilir. Kendisi Belhanda'dan daha katkı sağlar. Gerçi TS'de ki kırmızı karttan sonra farklı düşünüyordum ama...Bence sürpriz satışlar olacak yani bir şekilde 3m belhanda 4-5m feghouli den çıkarsak iş yapacak 3-4 isim alınabilir