Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6-7 sene daha en az üst düzey oynar. 2 yıl oynat satarsın yani son transferi değil26 yaşında adamın neresi genç
Kariyerinde 1 tane Avrupa maçı bile yok herhalde. 26 yaşında.6-7 sene daha en az üst düzey oynar. 2 yıl oynat satarsın yani son transferi değil
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
500bin Euro ancak verebilirler. O para lemina oynarsa geçen sene sağlam kazım yediğimiz anlaşılır.
Lazio alip iki sene sonra reale mi satacak renkdaş. Lazio seviyesinde mi değil mi o bile tartisilir. Ben lazio muhabbetine inanmıyorum zati de neyse.6-7 sene daha en az üst düzey oynar. 2 yıl oynat satarsın yani son transferi değil
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Filip gelirse benden kaşıklı caps.polonyalıların 2si gelirse üstsüz caps
Hayrovic deme ya anma o pisliğin adınıSa Polonyalı Hajrovic geldi mi?
ne dedi kiTaner Karaman pek yalan söyleyecek birine benzemiyor.
Tutarsa napoli, inter gibi takımlara satabilir. Ben beğeniyorum futbolcu olarak vedati. Italya liginde iş yapar bu fizikle. Beğenmeyene de saygı duyarım. Elif elmas transfer hullesi idi ama vedat kötü futbolcu değil.Lazio alip iki sene sonra reale mi satacak renkdaş. Lazio seviyesinde mi değil mi o bile tartisilir. Ben lazio muhabbetine inanmıyorum zati de neyse.
Yok Scott Piri ile görüşme varmış. (Kaynak: asistanaliz.com)Sa Polonyalı Hajrovic geldi mi?