Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En elzem yer olan orta saha transferi için duyum dahi yok. İnşallah yönetim isim sızdırmadan çalışma yapıyordur.

Fenerbahçe yönetimini en çok yalayan Ahmet Ercanlar değil mi hocam? O da bir şey bilmiyor. Olay yalamakta olsa bütün FB muhabirleri önlü arkalı Ali Koç yalamıyor mu zaten? :D
Ahmet Ercanlar muhabir değilki, ruh hastası fenerli, ama yagız TRT muhabiri devletin kanalinda resmi görevli Sen fenerli olsan hangisini ciddiye alirdin, Fener yönetimi bilgi karşıliginda TRT Sporu bağlamış, devamli proğramlarinda yaliyorlar Feneri dikkat edin..

Adamı yakından takip eden arkadaş ne demek yahu aynı ligin oyuncusu zaten. Öyle önde basan bir futbolcu da değil Mensah. Kasımpaşa zamanında biraz daha koşan, rakibe gölge olan birisiydi, Kayserspor'da onu da yapmıyor canı istemezse. Genel olarak da pek istediğini görmedim izlediğim maçlarında. Mensah'ı Fatih hoca istiyorsa koşsun, bassın diye istemiyordur muhtemelen. Ön tarafa atacak, top bizdeyken serbest oynatacaktır

SERİ
MENSAH-TRANSFER top sürebilmeyi bilen,şut tehdidi olan bir transfer gelirse bence iyi bir orta saha üçlü

Ulan bu Türk takımları hiç akıllanmayacak. Balotelli Türkiye'de oynar mı yoksa takılmaya mi gelir? Bu kadar disiplinsiz bir adamdan medet umuyorlar para yediriyorlar. İnter zamanından beri ne yapmış bu adam 1-2 sezon hariç. Her sene rezalet hayal kırıklığı.
Okuyan bjkli misafir varsa merak etmeyin gerçekten kıskanmıyorum çünkü bizde ona benzer bi adam var kurtulmak istiyoruz.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt