Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.278
- 20.674
- 2.973
En elzem yer olan orta saha transferi için duyum dahi yok. İnşallah yönetim isim sızdırmadan çalışma yapıyordur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mensah-seri-polonyaliEn elzem yer olan orta saha transferi için duyum dahi yok. İnşallah yönetim isim sızdırmadan çalışma yapıyordur.
Ahmet Ercanlar muhabir değilki, ruh hastası fenerli, ama yagız TRT muhabiri devletin kanalinda resmi görevli Sen fenerli olsan hangisini ciddiye alirdin, Fener yönetimi bilgi karşıliginda TRT Sporu bağlamış, devamli proğramlarinda yaliyorlar Feneri dikkat edin..Fenerbahçe yönetimini en çok yalayan Ahmet Ercanlar değil mi hocam? O da bir şey bilmiyor. Olay yalamakta olsa bütün FB muhabirleri önlü arkalı Ali Koç yalamıyor mu zaten?![]()
bu herif kolpacı
Kastım defansif orta sahaydı hocam.Mensah-seri-polonyali
Donk bekletiliyor da asıl kim olur bilmiyorum haklısın.Yaprak kıpırdamıyorKastım defansif orta sahaydı hocam.
neyı beklıcez 1 saat oldutaam tutturdun da bekle biraz diyo reis
SERİ
MENSAH-TRANSFER top sürebilmeyi bilen,şut tehdidi olan bir transfer gelirse bence iyi bir orta saha üçlü
aklima bruma geldi, o zamanda real sociedada kiraladik ve güçlü geri döndüispanya 2. Liginde 3 maça çıkabilmiş adam için kim oynama garantisi versin ki